maanantai 18. toukokuuta 2015

LivBox 5/2015 tuotervostelua

Tuttuun tapaan kerron taas erillisessä postauksessa mitä mieltä olin tämän kuun LivBoxin sisältämistä tuotteista. Boksihan oli suhteellisen runsas ja monipuolinen, sieltä löytyi niin kynsijuttuja ja meikkejä kuin vartalovoiteita ja huulivoiteitakin. Boksi ei ollut paras mahdollinen, mutta mielestäni selvästi edeltäjäänsä parempi!


Tämä Nivean Lip Butter Coconut nousi boksin suosikkituotteeksi. En edelleenkään ole mikään kookoksen suurin fani, mutta nämä Lip Butterit ovat niin älyttömän hyviä huulivoiteita, ettei kookoksen tuoksukaan häiritse yhtään. On muutenkin aina mieluisaa, kun tuolta boksista paljastuu jokin sellainen tuote, jota itse ei olisi tullut ostettua, mutta joka yllättääkin sitten erittäin positiivisesti! Tämä oli juurikin yksi sellainen tuote ja kuten olen varmasti aiemminkin sanonut, voin suositella näitä Nivean huulivoiteita ihan jokaiselle. Ainut miinushan tässä on tuo purkki, sillä puikkomaiset huulirasvat ovat ainakin minun mielestäni helpompia ja kätevämpiä kuin tällaiset sormin levitettävät.


Doven Deeply Nourishing suihkusaippua on tullut käytettyä melkein loppuun jo. Tuotekuvauksessa sanottiin, että uudistunut suihkusaippua vaahtoutuu entistä paremmin ja tekee ihosta pehmeämmän tuntuisen. En tiedä millainen koostumus ja vaikutus tuolla on sitten aiemmin ollut, mutta todella kivasti tuo kyllä vaahtosi ja jotenkin musta tuntui, että se teki ihosta kosteutetun tuntuisen. En kuitenkaan ostaisi itse tätä täysikokoisena, sillä itselleni melkein avainasemassa suihkusaippuoiden kohdalla on tuoksu, eikä tämän suihkusaippuan neutraali tuoksu ole sitä mitä suihkusaippualta haluan. Kiva oli kuitenkin kokeilla!


Lumenen heleyttävä BB-voide on päässyt pariin otteeseen testiin. Tuonhan on tarkoitus nimenomaan korostaa rusketusta, eli ensin pitäisi varmaan oikeasti ruskettua ennen kuin voi tästä sanoa oikein mitään, mutta sanonpa nyt kuitenkin :D En tiedä levitinkö tuotetta liian ohuen kerroksen, mutta en huomannut oikein minkäänlaista värieroa käsivarsissa, vaikka toiseen olin tätä voidetta levittänyt ja toiseen en. Toki tämä ei mikään itseruskettava olekaan, ja selvästikin tuote siis vaatii pohjalle sen rusketuksen. Iho kyllä kimalteli senkin edestä sitten, eikä se välttämättä ole ihan se, mitä itse kaipaan. Täytyy laittaa purkki odottelemaan kesän saapumista ja sitä mahdollista rusketustakin!


Max Factorin huuliväriä oon käyttänyt pariin otteeseen, mutta en oikein pidä tästä. Huulten rajaamiseen tuo kynä on mielestäni vähän turhan paksu, vaikka väriä ihan kivasti irtookin. Ihan huulipunana tota voin kyllä käyttää hyvin, mutta en mä lähtisi tällä huulia pelkästään rajaamaan. Sävy on kuitenkin mieleeni ja varmasti tämä pääsee vielä jatkossakin käyttöön silloin tällöin! Kaupasta en itse tätä tosin ostaisi.


La Roche-Posayn Eau Thermale -lähdevettä olen ehtinyt niin ikään testaamaan pari kerta auringonoton jälkeen, kun iho on hieman punoittanut. Tuote viilentää ihoa mukavasti ja imeytyy myös hyvin. Huonona puolena tuossa on se, että suihkiessa tuotetta esim. käsivarsiin, menee puolet siitä onnellisesti ohi ja samalla hukkaan. Mielestäni tämä on auttanut vähentämään auringonoton aiheuttamaa punoitusta, mutta itse käytän mieluummin after sun -voiteita, joten tätä en itse ostaisi lisää.


Noihin kynsitarroihin mä en ole vielä koskenut ja vähän luulen, etten tule koskemaankaan. Voisihan niitä toki testata ihan vain testaamisen ilosta, mutta ainakaan tällä hetkellä ei riitä kiinnostus siihen. Ja syy on puhtaasti siis se, ettei toi kuosi oikein innosta ja nautin mieluummin ihanista keväisistä kynsilakoista kynsissäni nyt, kun siihen on vielä mahdollisuus :D

Hauskaa alkanutta viikkoa kaikille! :)

8 kommenttia:

  1. Mullakin tuo huulirasva olisi jäänyt ostamatta kookoksen tuoksun takia, mutta yllätyin koska ei se mua haittaakaan :)

    VastaaPoista
  2. Olen miettinyt itsekin että millaista tuo Lumenen heleyttävä BB-voide on, joten kiva lukea vähän arvosteluita siitä etukäteen :). Toivon tosiaan että ensi kesänä saisin hieman enemmän väriä pintaan, tällä hetkellä olen niin kalkkilaivan kapteeni ettei mitään rajaa! :D Tuo lähdevesi kuulostaa myös ihan mielenkiintoiselta tuotteelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota BB-voidetta oli kyllä sen puoleen tosi kiva testata, kun se ei ollut itseruskettavaa ja lähti hyvin pesussa pois :D Mä en siis itse uskalla mitään itseruskettavia käyttää, kun pelkään lopputuloksen olevan ihan kauhea :D Jep, täällä myös toinen kalkkilaivan kapteeni! Aurinkoa ja rusketusta odotellessa :)

      Poista
  3. Voihan vitsi tää livbox alkaa houkuttamaan enemmän ja enemmän kun näistä lukee blogeissa! Tuo Lumenen heleyttävä BB-voide houkuttaa ja haluaisin niin päästä testaamaan kyseistä tuotetta. Harmi ettei se ainakaan kovin näyttävää loputulosta anna ? Voi kunpa hyvät säät tulisi ja pääsisi auringonottoon<3 Ja hei tuo huuliväri<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa tilata vaikka vaan pariksi kuukaudeksi kokeiluun, jos kiinnostaa! :) Joo no mä taisin tosiaan levittää tuota BB-voidetta vähän turhan ohuen kerroksen, koska siis toi voidehan on melkoisen tummaa, eli varmasti sillä paremmankin tuloksen saisi aikaan :D No niinpä, saisi kyllä ruveta jo lämpenemään ihan kunnolla, että pääsee ottamaan aurinkoa<3 Huuliväri oli tosi kivan värinen :)

      Poista
  4. Oi vitsi kivoja tuotteita! Toi livbox vaikuttaa ihan kivalta :)

    http://jessicahogsten.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää boksi oli kyllä ihan kiva ja sai paljon uusia kivoja juttuja testiin :) Kiitos kommentista Jessica!

      Poista

Kiitos kommentista!