torstai 7. toukokuuta 2015

LivBox 5/2015


Toukokuun LivBox saapui vihdoin tänään ja viime boksin jälkeen odotukset olivat erittäin korkealla tämän suhteen. Ensivaikutelma olikin huomattavasti parempi kuin edellisen kuun boksin kanssa, vaikkei tämäkään mitään kovin suuria riemunkiljahduksia nostattanut. Boksi oli runsas ja sisälsi hyvin monentyyppisiä tuotteita, mikä on aina hyvä asia!


Boksi sisälsi yhtenä täysikokoisena tuotteena Lumenen Shimmering BB Body Lotionin eli Heleyttävän BB-vartalovoiteen (150 ml), jonka tarkoituksena on korostaa rusketusta ja parantaa ihon sävyä. Tämä ei ole itseruskettava vaan tuote on poispestävä. Mä en ole koskaan käyttänyt itseruskettavia enkä tällaisia sävyttäviä kosteusvoiteita, joten hieman varauksella lähen tätä testaamaan. Testaan toki tuotteen, mutta mä pahoin pelkään, ettei mun ihoni oikein tykkää tosta(kaan), kun se reagoi muutenkin niin herkästi kaikelle. Mutta saa nähdä mitä tykkään tuosta! Ovh on 14,90 €.


Tämä Nivean Lip Butter Coconut huulivoide oli mulle itselleni erittäin mieluinen tuote. Multahan löytyy näitä Lip Buttereita entuudestaankin kolme kappaletta ja oon ihan rakastunut noihin. Kookos ei ole mikään mun lempituoksu, mutta toi oli todella miellyttävän tuoksuinen, ei yhtään liian voimakas, mutta silti selkeästi tunnistettavissa. Tuote lupaa kosteuttaa huulia ja jättää niille kauniin hehkun ja allekirjoitan tämän täysin! Ovh on 3,45 €.


Boksista paljastui myös 55 ml kokoinen Doven Deeply Nourishing suihkusaippua. Tuotteen uusi koostumus on iholle hellävaraisempi ja tuote myös vaahtoutuu paremmin. Tuotekuvaksessa luvataan, että iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta jo yhden suihkukerran jälkeen, joten saa nähdä miten käy! Tuoksu oli melkoisen neutraali, ihan okei, mutta ei mikään paras mahdollinen. Ehdoton miinus tulee heti kättelyssä tulee tuosta korkista, joka nostetaan pois tuosta päältä. Tollaset on mun mielestä todella epäkäytännöllisiä varsinkin suihkussa. Täysikokoisen 250 ml tuotteen ovh on 2,45 €.


La Roche-Posaylta tuli Eau Thermale -lähdevesi (50ml), jonka on tarkoitus rauhoittaa ulkoisista tekijöistä ärtynyttä herkkää ihoa. Tuotetta voi käyttää esimerkiksi auringossa oleskelun tai kasvojen puhdistuksen jälkeen rauhoittamaan ihoa. Lähdevettä tulee suihkuttaa kasvoille ja tarvittaessa myös vartalolle, odottaa 2-3 minuutin ajan, kunnes tuote on imeytynyt ja taputella ylimääräiset pois. Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta tuotteelta ja odotan kyllä innolla, että pääsen testaamaan tätä! Täysikokoisen 150ml tuotteen ovh on 10 €.


Nämä Naturelin Nail Cover Stickersit eli koko kynnen peittävät koristetarrat eivät valitettavasti aiheuttaneet ainakaan mussa riemunkiljahduksia. Tällaisia olisi ihan kiva kokeilla, mutta tuo kuosi ei oikein ole mieleeni. Paketti sisältää 20 kappaletta tarroja sekä muotoilukynsiviilan. Yhden pakkauksen ovh on 3,90 €.


Ihmiselle, jonka oli juuri tarkoitus poiketa kaupassa ostamassa itselleen punainen huultenrajauskynä, tämä tuote on ihan täydellinen! Kyseessä on siis Max Factorin Colour Elixir Giant Pen Stick sävyssä 30 Designer Blossom. Kyseessä on siis huuliväri, jolla saa tehtyä sekä huulten rajauksen että väritettyä huulet. Innolla odottelen tämän testaamista! Ovh on 11,90 €.


Lisäksi boksi sisälsi vielä tämän Max Factorin teroittimen meikkikynille. Multa löytyykin entuudestaan vain tuollainen pienempi teroitin, ja tässä tulee samassa kaksi erikokoisille meikkikynille tarkoitettua teroitinta. Tämä tulee aivan varmasti käyttöön! Mitään tarkempaa tietoa tästä tuotteesta ei boksin lapuista löytynyt.

Tällainen boksi tällä kertaa, mitäs mieltä olette tuotteista? :)

6 kommenttia:

  1. Livboxista paljastuu aina kaikkea kivaa, tekisi mieli tosiaan tilata tämä itsellekin! Jospa sitä joku päivä jaksaisi alkaa tilailemaan tätä niin kehuttua boxia. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä tilaamaan, itse ainakin oon tykännyt tosi paljon näistä kuukausittaisista yllätyksistä! :)

      Poista
  2. Tuo Nivean Lip Butter Coconut- huulivoide vaikuttaa hyvältä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi Lip Butterit on kaikki tositosi hyviä! :)

      Poista
  3. kivan sävyinen tuo huultenrajauskynä! :) muutenkin ihan kivoja, tuollaisia peruskäyttöön sopivia tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään tosta väristä! :) Ja jep, tosiaan just tollasia ihan perustuotteita löytyi tästä boksista :)

      Poista

Kiitos kommentista!