tiistai 27. lokakuuta 2015

Pretty.fi tilaus


Näpyttelin tosiaan viime viikolla pienoisen tilauksen Pretty.fi -verkkokauppaan ja eilen postiluukusta kilahti tämä pienoinen paketti, jonka sisällöstä olen erittäin innoissani! Toimitus oli jälleen kerran ihan supernopea ja olen muutenkin kaikin puolin tyytyväinen kyseiseen verkkokauppaan. Kurkistetaanpa sitten tarkemmin paketin sisältöön:


Mulla on suuret suunnitelmat hankkia itselleni Anastasian Contour Kit, mutta sitä ennen haluaisin oikeasti oppia tekemään kunnolliset korostukset ja varjostukset kasvoilleni. Niinpä päätin näin ensialkuun tilata itselleni Blush Professionalin 15 Colour Concealer Palette -peiteväripaletin. Paletin 15 sävyllä saa ihan varmasti tehtyä kunnolliset varjostukset ja korostukset kasvoille, ainakin jos osaa :D Värit ovat vahamaisia/voidemaisia ja levittyvät hyvin iholle. Pigmenttiäkin riittää, mutta tummatkin värit on silti helppo häivyttää iholla. Mun täytyy ehdottomasti siis vielä harjoitella näiden käyttöä, mutta tällä hetkellä olen oikein tyytyväinen ostokseeni! Paletti maksoi 15,99 €.


Klikkailin ostoskoriin tämän Coastal Scents Classic Liner Angle Small Natural -rajaussiveltimen geelirajausten tekoa varten. Aiemmin ostamani Duroyn rajaussivellin ei päässyt suosiooni, koska sillä oli jotenkin tavattoman vaikeaa saada rajauksia tehtyä. Kirjoittelen aiheesta varmaan lisää vielä myöhemmin, ja tarkoituksenani olisi muutenkin kirjoittaa arvostelua UD:n geelirajauksesta. Olen tähän asti käyttänyt tällaista vastaavanlasta viistopäistä pientä rajaussivellintä, mutta ongelmana on ollut se, että kyseisen siveltimen karva on sen verran kovaa, että se raapii herkkää silmänympärysihoa. Tämän siveltimen luonnonkarva on selvästi pehmeämpää ja iholle hellempi vaihtoehto. Rajaukset onnistuivat tämän kanssa oikein hyvin ja sivellin on juuri oikean kokoinen. Hintaa tällä oli 3,99 €.


Poskipunakokoelmani kasvoi kahdella uudella ihanalla mineraaliposkipunalla. Kuvassa on Lily Lolon Blusher sävyssä Doll Face. Kyseinen poskipuna on persikan sävyyn taittava pinkki, kimaltava poskipuna. Mun aiemmat Lily Lolon poskipunat ovatkin olleet mattaisia, joten tällainen selkeästi kimaltava poskipuna oli täydellinen lisä kokoelmiini. Sävyhän on muuten vaalealle iholle melko neutraali, joten kimalteet tuovat kivan lisän tähän poskipunaan. Lily Lolon mineraaliposkipunat ovat parhaita käyttämiäni poskipunia, ja pidin tästäkin oikein kovasti. Hintaa tällä poskipunalla oli 13,90 €.


Toinen tilaamani Lily Lolon mineraaliposkipuna on tämä ihanan pinkki Candy Girl. Tämä on shimmerinen poskipuna, mutta ei läheskään yhtä voimakkaasti kimaltava kuin Doll Face. Aivan upea pinkki sävy, joka kuitenkin sulautuu loistavasti ihoon. En oikein osaa sanoa kumpi näistä poskipunista on suosikkini, molemmat sävyt ovat niin ihania ja tulevat varmasti olemaan todella kovassa käytössä! Tämä maksoi niin ikään 13,90 €.

Mitäs mieltä ostoksista? Löytyikö tuttuja tuotteita tai olisiko näistä joku sellainen, jonka kelpuuttaisitte myös itsellenne? :)

6 kommenttia:

  1. Uuu, miekin haluisin tuollaisen varjostus/korostuspaletin!! <3 Kerrohan sitten miten toimi ;) Olen miettinyt että minkälaisella siveltimellä noita kuuluisi levittää, vai voiko siinä käyttää esim. myös ihan sormia..? Haha, olen ihan pihalla kaikkien siveltimien kanssa enkä koskaan tiedä millaista tulisi käyttää mihinkin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä tosi kätevä, kun yhdessä paletissa on noin monta eri sävyäkin vielä :) Kerron ehdottomasti! Mä tykkään itse käyttää noiden kanssa erikokoisia peitevoidesiveltimiä ja myöskin sormilla saa helposti levitettyä ja häivytettyä ne rajat :) Mäkin tosin käytän noita mun omia siveltimiä siihen, mihin ne musta parhaiten soveltuu riippumatta siitä, mihin ne on oikeasti tarkoitettu :D Esimerkiksi poskipunan levitän oikeaa poskipunasivellintä selkeästi suuremmalla siveltimellä, mutta ei se niin tarkkaa ole :D

      Poista
  2. Mä haaveilen myös Anastasian Contour Kiteistä, niin siitä puuterisesta kuin voidemaisestakin. Voisin testata tuollaista Lily Lolon poskipunaa. En oo kauheasti käyttänyt Lily Lolon tuotteita, mutta tähän mennessä kokeilemani ovat olleet todella hyviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että joku muukin haaveilee niistä! :D Mä oon tykästynyt todella paljon noihin Lily Lolon meikkeihin, ihan mahtavia kaikki mitä olen testannut :)

      Poista
  3. Mun on pakko tilata tuollainen poskipuna! Toki juuri tänään tuli yksi kosmettiikka paketti kotiin, joten hetki pitää odotella ;D ja hei! Olipas kiva, kun säkin hankit tuon paletin ! :) Mulla on vähä sama mielessä, että tilaisin juurikin tuon Anastasin, mutta en sitten tiedä. Se on niin kallis, toisaalta se ilmeisesti kestää todella kauan..pitää miettiä vielä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, tilailet sitten vähän myöhemmin ;D Joo toi paletti on vilahtanut nyt niin monissa blogeissa, että pakko se oli itsellekin hankkia :D Hintaahan sillä Anastasian paletilla on, mutta tosiaan se on kuulemma todella pitkäkestoinen ja laadukas, joten kovin houkuttelisi se hankkia!

      Poista

Kiitos kommentista!