maanantai 20. kesäkuuta 2016

I Love... Lots Of Bubbles Miniature Bubble Bath & Shower Cream Collection Blue


Voisiko otsikko olla enää yhtään pidempi? :D Mutta suihkugeelifriikki täällä moi! Tämänpäiväisen postauksen aiheena on otsikossakin mainittu I Love... Lots Of Bubbles Miniature Bubble Bath & Shower Cream Collection Blue -paketin esittely. Mä vähän niinkuin lupasin itselleni tossa alkuvuodesta, että pidän hyvinhyvin pitkän tauon suihkugeelien ostamisessa. Se touhu karkasi ehkä hitusen käsistä tossa viime vuonna, kun hamstrasin kaksin käsin TBS:n ja ties minkä muun merkin suihkugeelejä ja niitä oli entuudestaan jo kylppäri pullollaan. Noh, muutama kuukausihan tässä jo ehti vierähtää ja törmätessäni eleven.fi -sivustolla mm. tähän kuuden minipullon pakkaukseen, oli mun pakko tilata tämä itselleni. Siellä oli myynnissä myös toinen vastaava paketti I Love...:n suihkugeelejä, mutta niistä kaikki oli mulle entuudestaan tuttuja. Näistä kuudesta sen sijaan en ollut koskaan aiemmin edes kuullut ja oikestaan nämä kaikki kuulostivat sen verran herkullisilta ja erilaisilta, että pakkohan tämä oli mennä tilaamaan! 


Setti sisältää siis kuusi kappaletta 100 ml kokoisia suihkugeelejä ja tämä maksoi 12,80 €. Tilasin eleveniltä myös muutaman muunkin tuotteen, joista kuulette hieman myöhemmin ostospostauksen yhteydessä. Tällaiset pienet koot ovat aivan mahtavia juurikin testausmielessä tai otettavaksi mukaan vaikkapa matkalle tai salikassiin :) Suihkugeelit vaahtoavat ihan kivasti, mutta se pieni ongelma näissä on, että kun suihkugeeliä puristaa vaikkapa kädelle, se vetäytyy herkästi takaisin pulloon, kun puristamisen lopettaa. Eipä toi nyt mikään maailmanluokan ongelma ole, mutta silti hieman ärsyttävää :D Käydään läpi vielä jokainen suihkugeeli yksitellen:


Iced Cookie kuulosti mun mielestä erittäin mielenkiintoiselta ja tuoksusta tulee mieleen keksitaikina tai miksei ihan valmiit paistetut keksit. Aivan ihana, makea ja herkullinen tuoksu. Tästä voisin hyvinkin mielelläni ottaa ihan täysikokoisenkin pullon itselleni, sillä tämä oli ehdottomasti yksi suosikkituoksuistani näistä kuudesta.


Spiced Cinnamon tuoksuu nimensä mukaisesti kanelille ja jotenkin todella jouluiselle. Tuoksu on hyvin mausteinen ja tuo mieleen piparkakut ja oikeastaan kaikki jouluiset ihanat herkut! Kesäaikaan tämä ei ehkä ole sen takia paras mahdollinen suihkugeeli, mutta mikäs sitä estää kesälläkin vähän fiilistelemästä joulua ;D Luulen kuitenkin, että laitan tämän kaappiin odottelemaan talven tuloa. Tämä oli aivan ihana ja kivan erilainen tuoksu!


Candy Cane - makeaa, makeaa ja makeaa! Mutta mitäs muutakaan voisi odottaa, kun nimi kerran on Candy Cane? Mä olen mieltänyt monet I Love...:n makeat tuoksut vähän turhan imeliksi, mutta tämä ei itse asiassa ollut sellainen. Makea tämä tosiaan oli, mutta ei yhtä esanssinen ja äitelä kuin vaikkapa samaisen merkin mansikkasuihkugeeli, jota mulla on joskus vuosia sitten ollut. Mä itse asiassa kartoin aika pitkään kaikkea mansikantuoksuista kosmetiikkaa sen jälkeen, kun olin käyttänyt puoli litraa sitä I Love... Strawberries & Milkshake -suihkugeeliä, mutta pikkuhiljaa oon taas oppinut pitämään mansikan tuoksusta kosmetiikassa :D


Chocolate & Oranges on näistä ehdottomasti suosikkituoksuni. Mä rakastan yli kaiken Montagne Jeunessen suklaan ja appelsiinin tuoksuista kasvonaamiota juurikin sen tuoksun takia ja tämä suihkugeeli tuoksuu täysin samalta. Aivan ihana tuoksu ja tällaiselle suklaafriikille ihan unelma! Mä voisin melkein tilata koko tämän paketin uudestaan ihan vain, jotta saisin tätä vielä toisen pullon itselleni. 


Sugared Cranberries tuoksuu makealle karpalolle. Karpalonkin miellän hyvin jouluiseksi tuoksuksi ja viime talvenahan mä käytin todella paljon juurikin kaikkia karpalontuoksuisia kosteusvoiteita ja suihkugeelejä. Multa löytyy TBS:n karpalosuihkugeeli ja vaikka pidän siitäkin, on tämä I Love... ehkä hieman mieluisampi juurikin sen makeuden vuoksi. Tämän tuoksusta erottaa selkeästi sen karpalon, mutta tämä on selvästi makeampi kuin monet muut karpalontuoksuiset kosmetiikkatuotteet.


Mixed Berries on nimensä mukaisesti marjaisa tuoksu. Tämäkin on makea, mutta ei ihan yhtä makea kuin vaikkapa edellä ollut Sugared Cranberries. Pidän tästä ehkä vähiten näistä kaikista kuudesta, vaikka siis ei tässäkään mitään vikaa ole. Tuoksu on ehkä vaan vähän liian tavallinen omaan makuuni.

Onko I Love... tuttu merkki? Entä oletteko testanneet jotain näistä kuudesta suihkugeelistä? :)

22 kommenttia:

  1. Noi kuulostaa ihanilta! Mäkin rakastan kaikkia hyväntuoksuisia saippuoita ja suihkugeelejä :)) Ne on niitä elämän pieniä iloja, kun saa läträtä suihkussa uusien tuoksujen kanssa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja aikas ihania noi onkin<3 :D Oon täysin samaa mieltä tosta sun kanssa :) Hyväntuoksuiset kosmetiikkatuotteet tuo ihan tavalliseen arkeenkin sellaista pientä luksuksen tunnetta!

      Poista
  2. Haha, en ehtinyt edes lukea postausta loppuun, kun olin jo eleven.fi-sivustolla selailemassa tätä settiä :D Aivan ihana kokoelma I lovea. Teinkin siis päätöksen, että jossain vaiheessa aion tämän paketin itselleni hankkia. Nyt on kuitenkin ostolakkoiltava vielä hetki :D I love...-merkiltä ennestään tuttuja ovat vanilla ice cream (ihana<3) sekä juicy watermelon. Joitain muitakin olen kyllä kaupassa tuoksutellut, vaikken kotiin asti olekaan niitä kantanut. Tämän pakkauksen tuoksuja en ole edes nähnyt missään myynnissä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, teit kyllä hyvän päätöksen, tää setti on nimittäin melkoisen ihana ;D Vanilla Ice Cream kuulostaa ihan syötävän hyvältä, sen haluaisin joskus itsekin testata :) Mäkään en oo näihin missään kaupoissa koskaan törmännyt enkä pikaisesti katsottuani löytänyt näitä täydessä koossa edes I Love...:n omilta sivuilta, eli oliskohan näistä tuoksuista tehty sitten vaan tällaisia minikokoja näihin paketteihin? Harmi sinänsä, koska mun mielestä iso osa näistä tuoksui paljon paremmilta kuin monet muut I Love...:n tuoksut :D

      Poista
  3. Oii mitä suihkugeelejä <3 Kaikki vaikuttaa niin ihanan tuoksusilta :) Mulla on yksi tuollainen I Love.. suihkugeeli ja yksi kuorinta. Se mansikan tuoksuinen. Nuo tuoksut on kyllä ihania noissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihastuin kyllä näihin ihan täysin! :) Mansikka on mullekin tuttu I Love...:n tuoksu ja siitä sainkin jo pienoisen yliannostuksen joskus, kun yhtäaikaa kaapista löytyi suihkugeeliä ja kuorintaa ja vartalovoita :D

      Poista
  4. Keksitaikinalta tuoksuva ♡_♡ ..Saattaisin rakastua siihen. Hah mua välillä naurattaa miten joillakin tuotteilla on noin älyttömän pitkä "nimi". Tai monta sanaa purkissa kuvaamaan mistä on kyse.

    ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ainakin rakastuin :D ♥ Joo tollaset nimihirviöt on välillä ihan kamalia, varsinkin kun saa kymmenen kertaa tarkistaa, että tulihan se varmasti kirjoitettua oikein :'D

      Poista
  5. Ihana setti! Kaikki tuoksut kuulostaa sellaisilta, joita olisin heti ostamassa, jos kaupassa tulisivat vastaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin nappaisin näistä ehdottomasti samantien mukaani ainakin muutaman, jos kaupassa kävelisivät vastaan :) Muutenkin mun on pitänyt ostaa pari I Love...:n suihkugeeliä testiin, mutta kun ne on niin hirveän isoja ja mulla ei oo tilaa säilytellä sellaisia.. :D No ehkä vielä joskus!

      Poista
  6. Mixed Berries sekä Chocolate & Oranges oli näistä ainoat tutut, mie veikkaan että tämä setti on ollut aiemminkin myynnissä, mutta vain nuo kaksi on jätetty ja muut uusittu, mikä on ihan kiva juttu :) Karpalokin siinä muistaakseni oli, mutta eri nimellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä löysin I Love...:n sivuilta tällaisen samanlaisen setin, joka oli nimellä Christmas ja siitä löytyi sekä tuo Mixed Berries että Chocolate & Oranges. Oliskohan kyseessä juuri se setti, mitä sä tarkoitat? :) Herkullisilta kuulostaa kyllä noikin tuoksut!

      Poista
    2. Apua! Mulla on se toinen I love...:n suihkugeelisetti ja olen yrittänyt metsästää tätä, tuloksetta. (Tosin luulin että tämä setti on sama kuin joskus I love...:n nettisivuilla näkemäni joulusetti). Täytyy varmaan "uhrautua" ja tehdä joskus lähitulevaisuudessa ensimmäinen tilaus Elevenille.

      Poista
    3. Hei mahtavaa, että nyt tiedät mistä noita ainakin saa ostettua! Joo noissa paketeissa on pari samaa tuoksua ja muut tuoksut on sitten erilaisia :) Hyviltä kuulosti kyllä sen joulupaketinkin suihkugeelit! Mulle jäi ainakin tosi positiivinen fiilis elevenistä, joten voin suositella kyseistä kauppaa ainakin tämän yhden tilauksen perusteella :D

      Poista
  7. I love.. suihkugeelit on kyllä ihan täydellisiä, oon itseasiassa keräillyt niitä muutaman vuoden :D Tää setti on siis pakko laittaa tilaukseen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä aikas ihania ja tuoksuvalikoima on toosi laaja<3 :D Toivottavasti tykkäilet näistä suihkugeeleistä! :)

      Poista
  8. Eikä, rakastan noita I Love... -suihkugeelejä! :) Kaikki noistakin kuulostaa niin herkulliselle, haha :D Tuollaiset minikoot olisivat kyllä käteviä juuri mukaan otettaviksi ja vaikka näin kesällä mökille :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei oo taas vuosiin ollut näitä, mutta kannatti kyllä ostaa tää paketti, noi on kaikki niin ihania<3 :) Niin on! Mökkireissut mä ihan unohdinkin, mutta siis joo superkäteviä noi on myös sinne :D

      Poista
  9. Aaah<3 kuulostaa ihanalta! Just tällaiset talviset tuoksut on mun suosikkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi tuoksut oli kyllä ihanan talvisia ja jouluisia suurin osa, mä ainakin tykästyin näihin ihan täysillä :) ♥

      Poista
  10. Oi jummi miten erilaisia tuoksuja! Vitsit mun pitää ostaa kyllä tuo setti itelle. Mulla on se toinen setti näistä. Aivan ihania tuoksuja kaikki siitäki <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I Love...:lla on kyllä niin ihania tuoksuja! :) Toivottavasti ihastut näihinkin, jos päädyt tämän setin ostamaan<3

      Poista

Kiitos kommentista!