lauantai 6. toukokuuta 2017

The Body Shop Body Scrubs x 4


Moikka! Nyt mun olisi tarkoitus kirjoitella teille pienoinen arvostelupostaus neljästä omistamastani The Body Shopin vartalonkuorinnasta. Mä oon varmaan sen sata kertaa maininnut, että rakastan erilaisia kuorinta-aineita ja TBS:ltä multa löytyy vartalokuorintoja tosiaan neljä kappaletta. Kolme näistä on ihan "perus"sarjojen tuotteita ja yksi sitten Spa of The World -sarjan kuorinta. The Body Shopin kuorinnat on mun mielestäni aika hintavia, mutta toisaalta oon kyllä valmis maksamaan näistä, sillä rakastan merkin ihonhoitotuotteita. Spa of The World -sarjan vartalonkuorinnat maksavat 25,90 € ja muut 22,50 €.


Aloitetaan tästä mun uusimmasta kuorinnastani eli Virgin Mojito Exfoliating Gel Body Scrubista. Tuote sisältää ihoa hoitavaa Karibian minttu- ja limettiuutetta, jotka myös antavat sille sen ihanan raikkaan ja kesäisen tuoksun, josta itse niin kovasti pidän. Tämä siis tuoksuu samalta kuin sarjan muutkin tuotteet ja täysin mojito-drinkiltä. Kuorintateho on ihan hyvä, vaikka niitä kuorivia rakeita ei tässä olekaan niin paljon kuin tehokkaimmissa ja karkeimmissa kuorinnoissa. Kropan saa kuitenkin kuorittua tällä oikein kivasti ja mä nyt käyttäisin tätä ihan jo pelkästään tuoksun vuoksi, vaikka tästä ei muuten mitään apua olisikaan :D Koostumukseltaan tuote on geelimäistä ja oikein helposti iholle levittyvää. Virgin Mojito kuuluu ehdottomasti kesään ja oon niin iloinen, että nämä palasivat takaisin myyntiin!


Seuraavaksi Coconut Exfoliating Cream Body Scrub, joka sisältää ihoa pehmentävää ja kosteuttavaa Samoan luomukookosöljyä. Kuorinta tuoksuu selkeästi kookokselle ja nimensä mukaisesti tämä on koostumukseltaan aika kermaista. Kuorivana ainesoasana tässä tuotteessa toimivat murskatut kookosenkuoret ja kuorinta onkin ehkä juuri siitä johtuen hieman näitä muita raapivampi. Lisäksi oon huomannut, että mun ihoa alkaa jollain tavalla polttaa, kun huuhtelen tätä pois. Se menee ohi heti, kun kroppa on saatu huuhdeltua, mutta jotenkin se hetkellinenkin tunne on aika epämiellyttävä. Aion tätä kuitenkin käyttää vielä jatkossakin, mutta en oo tähän ton takia mitenkään turhan usein tarttunut eikä tämä missään nimessä ole suosikkikuorintani. Tehokas kyllä, mutta omalle iholleni tämä ei sovi niin hyvin kuin voisi toivoa.


Piñita Colada Exfoliating Cream Body Scrub oli viime kesän kausituoksu ja vinkkinä kaikille - myös tämän sarjan tuotteet ovat taas myynnissä TBS:llä! Kuorinta sisältää sille tuoksua antavaa Karibian ananasta sekä ihoa kosteuttavaa ja suojaavaa kookosuutetta. Ananas ja kookos muodostavat tuotteelle Piña Colada drinkillekin tyyppisen tuoksun, joskin tässä tuoksuu mun mielestäni selkeästi enemmän ananas kuin kookos. Tuoksu on hyvin makea ja mä pidän siitä todella paljon. Tämänkin koostumus on melko kermainen, mutta ehkä kuitenkin hieman juoksevampi kuin yllä olevassa Coconut-kuorinnassa. Kuorintateho on aika samaa luokkaa Virgin Mojiton kanssa, eli ihan hyvä mutta ei paras mahdollinen. Tästä nelikosta sanoisin tämän olevan ehkä mun suosikkini, sillä Piñita Colada -sarjan tuotteiden tuoksu iskee muhun niin lujaa.


Viimeisenä Spa of The World Dead Sea Body Scrub. Tämä kuorinta-aine poikkeaa edellisestä kolmikosta monellakin tavalla. Tuotteen kuorivana aineosana on Kuolleenmeren suola ja lisäksi kuorinnassa on lukuisia erilaisia ihon kosteudesta huolehtivia öljyjä. Koostumukseltaan tämä on todella paksua ja tätä pystyy esimerkiksi muovailemaan kädessä, ja ihollekin tämä levittyy aika paksuina "köntteinä". Mun alkufiilikset tämän tuotteen suhteen eivät olleet parhaat mahdolliset, sillä kuorintateho ei ollut tällä mielestäni kovinkaan kummoinen. Edelleenkin oon sitä mieltä, ettei tämä ole paras mahdollinen kuorinta ihmiselle, joka haluaa todella karkean kuorinnan, mutta kyllä tämäkin ihon kuorii ja mikä parasta - iho tuntuu todella kosteutetulta sen jälkeen. Käytin tätä jossain vaiheessa aika useinkin, mutta nyt edellisestä käyttökerrasta on jo kuukausia. Pitääkin ehdottomasti taas ottaa tämä käyttöön, sillä luokittelen itse tämän sellaiseksi ihanaksi arjen "luksustuotteeksi", jolla on ihana hemmotella omaa ihoa :)

Omistatteko te The Body Shopin kuorintoja? :)

14 kommenttia:

  1. Mä oon tykännyt hurjasti body shopin vadelmakuorinnasta, se on niin ihanan tuoksuista ♥ Tuota Virgin mojitoa on myös pakko ostaa testiin heti kun pääsen kaupoille ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on tosta vadelmasarjasta suihkugeeli ja vartalovoi ja nekin tuoksuu ihan superhyvältä<3 Suosittelen, toi on aivan ihana kesätuoksu! :)

      Poista
  2. Toi kookoskuorinta kuulostaa ihanalta, ainoa jota en ole kokeillut. Jännä tuo polttava tunne, mistähän mahtaisi johtua? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksu ja koostumus onkin tossa ihania, mutta se poltteleva tunne tosiaan ei :/ Mietin voisivatko ne murskatut kookoksenkuoret jotenkin olla vähän liian voimakkaita mun herkälle iholleni ja siitä sitten aiheutuisi se poltteen tunne. En tosiaan tiedä, mutta ei mulla mikään muu kuorinta oo koskaan tollasta aiheuttanut, vaikka oon käyttänyt tosi voimakkaitakin kuorinta-aineita!

      Poista
  3. Mä mahdan ottaa kopin tosta sun arvostelemasta Coconut Exfoliating Cream Body Scrubist 😀 Oon mietiskelly, et pitäis löytää mahdollisimman raapiva kuorintavoide kropal ennenku alotan itserusketusrumban eli kiitos vinkistä 👍 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi oli tosiaan selkeesti noita muita tehokkaampi, mutta esim. Organic Shopin kuorinta-aineet on kyllä totakin tehokkaampia :D Yleensäkin sokerikuorinnat on aika kuorivia :)

      Poista
  4. Siis Mojito ja tuo Piñita Colada, mä tykkään molemmista. Ihana kuulla että Coladaa on taas myynnissä kuten tuota Virgin Mojitoakin! Mojitosta tiesin mutta Coladasta en tiennyt!! Mun on pitänyt Mojito käydä ostamassa jo aiemmin mutten vieläkään oo saanut aikaiseksi:'D Mulla oli silloin tuo ojiton kuorinta itsellä, kun se tuli ekaa kertaa TBS:lle. Mä tykkäsin kyllä tuoksusta, mutta kuorinta oli mun makuun ehkä liian "tehoton". Hävitin oikean sanan mutta siis no ymmärrät varmaan noinkin:'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin bongasin ton Piñita Coladan ihan sattumalta, mutta tosi kiva kun noita taas saa! :) Vielä kun toisivat ensi talvena Glazed Applen kauppoihin niin mä olisin tyytyväinen :D Juu tiedän hyvin mitä meinaat tolla tehottomuudella. Ei noi tosiaan mitään kauhean tehokkaita ole, mutta mulle ihan sopivia :)

      Poista
  5. Tuleekohan The body shopille lainkaan uusia kesätuoksuja, jos tuo Pina coladakin on taas myynnissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla, että ei. Kun eikös ne yleensä oo jo tähän aikaan sitten tulleet? Harmi jos ei tule!

      Poista
  6. Mä oon aina tykännyt The Body Shopin vartalonkuorinnoista :) Tuo kookoskuorinta houkuttelisi mua tuoksun takia, mutta jännä juttu, jos alkaa poltella iholla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaan, että vika on ihan mun ihossani eikä tossa kuorinnassa, kun en oo keneltäkään muulta koskaan kuullut mitään tollasta. Ehkä ne murskatut kookoksenkuoret on vaan liian tujuja mun herkälle iholleni :D

      Poista
  7. Ihania kuorintoja <3 Mä jotenkin voin haistaa miten hyvältä nuo kaikki tuoksuvat :) Harmi, että tuo yksi oli sitten liian voimakas, mulle ei ole koskaan mikään kuorinta ollut liian vahva. Voisin kokeilla kun tarvetta kuorinnalle taas on niin jotain TBS:n kuorintaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi tuoksuu kyllä tosi hyviltä<3 Joo ei mullekaan mikään muu kuorinta oo aiheuttanut tollasta reaktiota :D Mutta kerta se on näköjään ensimmäinenkin! Noita löytyy kyllä ihanasti eri tuoksuissa, eli suosittelen kokeilemaan :) Jos jotain oikein voimakasta kuorintaa kaipaat niin siinä tapauksessa ei ehkä kannata näitä hankkia. Paitsi toi kookos oli tosiaan hieman voimakkaampi :D

      Poista

Kiitos kommentista!