keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Grace

Eilen illalla kotiuduin ruotsinristeilyltä, jota olin odottanut malttamattomana jo pitemmän aikaa. Risteily oli ihana pieni hengähdystauko arjen keskellä ja tilaisuus viettää vuorokausi yhdessä rakkaimpien ystävieni kanssa. Tuli syötyä (ja juotua) sekä shoppailtua ja nyt ajattelin esitellä kosmetiikkaostokseni.


Me oltiin siis Viking Linen Gracella ja sieltähän löytyy myös Victoria's Secretin myymälä, jonne oli totta kai suunnattava pariinkiin otteeseen tuoksuttelemaan niitä ihania tuoksuja ja hypistelemään kaikkea muuta ihanaa. Myymälästä löytyi todella paljon erilaisia tuoksuja ja ihonhoitotuotteita sekä myös laukkuja, meikkilaukkuja, alushousuja jne. Kaikki ostokset pakattiin tuttuun tapaan VS:n pinkkeihin raidallisiin kasseihin, joita näkyikin laivan käytävillä melkoisen paljon.


Multa löytyi entuudestaan muutamia VS:n body mistejä ja uutta sellaista lähdin tuoltakin metsästämään. Mietiskelin aluksi Pure Seductionin ja Mango Temptationin välillä, sillä molemmat tuoksuivat aivan taivaallisen hyvältä, mutta lopulta päädyin ostamaan pelkän body mistin sijaan tämän Pure Seduction pakkauksen hintaan 14,90 €.


Paketti sisälsi 125 ml koossa suihkugeelin, kosteusvoiteen sekä body mistin. Mä oon tosi huono käyttämään mitään hajustettuja kosteusvoiteita, sillä mun iho ottaa todella herkästi nokkiinsa kaikesta muista kuin ihan apteekin perusrasvoista, mutta toi voide tuoksuu kyllä niin hyvältä, että mun ihoni saa luvan tottua siihen :D Pure Seduction sarja tuoksuu siis freesialta ja punaiselta luumulta, ja mun makuuni toi on ehdottomasti paras kaikista niistä VS:n tuoksuista, joita oon päässyt tuoksuttelemaan. Oon aivan rakastunut tohon!


Tax Free myymälän kosmetiikkaosastolle päästyäni mä olin kuin pikkulapsi karkkikaupassa. Olisin voinut kotiuttaa varmaan joka ikisen tuotteen sieltä, mutta mulla oli aika tarkat suunnitelmat siitä mitä aion ostaa. Ne suunnitelmat kuolivat melko nopeasti ja tilalle tuli uusia, kun ei sieltä löytynytkään kaikkea mitä olin ajatellut, mutta lopulta poistuin sietä mukanani uusi meikkivoide sekä puuteri. Kuolasin myös Ray Banin aurinkolasien perään, mutta se 120 euron hintalappu pisti stopin haaveilleni. Ehkä sitten ensi kerralla..


Diorin Diorskin Star Studio Makeup -meikkivoide on koostumukseltaan melko juoksevaa ja levittyy todella tasaisesti. Se tuntuu iholla todella kevyeltä ja jättää ihon kuulaaksi. Mikään ihan superpeittävä toi ei tosiaankaan ole, eli sellaista kaipaavalle toi ei ole paras mahdollinen meikkivoide. Hintaa tuolle tuli 37,90 euroa. Testasin meikkivoidetta tänään ja näin yhden käyttökerran jälkeen voin sanoa olevani erittäin tyytyväinen ostokseeni. Tykkään nimenomaan siitä, että kyseinen meikkivoide on koostumukseltaan niin paljon kevyempää kuin esimerkiksi omistamani Clarinsin meikkivoide.


Sitten se, mitä oikeasti lähdin tuolta ostamaan - puuteri. Mulla ei ollut sen kummempia suunnitelmia sen suhteen minkä tuotemerkin puuterin haluaisin ostaa, mutta pyörittyäni tovin siellä kaupassa huomasin palaavani jatkuvasti Chanelin hyllylle ja lopulta kiikutin kassalle tämän Poudre Universelle Compacten. Mulla ei ollut yhdestäkään Chanelin tuotteesta aiempaa kokemusta, mutta olin niin monesta paikasta lukenut ja kuullut kehuttavan kyseisen merkin meikkejä, että ihan senkin vuoksi halusin testata tämän puuterin. Vanha IsaDoran puuterini saakin kyllä väistyä tämän tieltä, sillä rakastuin tähän välittömästi. Tämä kiinnittää meikin loistavasti ja lopputulos on kevyt eikä yhtään liian puuterimainen. Tästä maksoin 34,60 euroa.

Onko teillä kokemuksia näistä tuotteista? :)

6 kommenttia:

  1. Apuaaa!!!! Tuonne haluan kanssa :0<33 mahtavia tuotteita oot hankkinut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä aivan ihana paikka! :) Kiitos paljon Emilia<3

      Poista
  2. Mun on pakko päästä shoppailemaan VS:lle! <3 En lähtis tuolta koskaan pois jos kerran tuonne pääsisin! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, no samoin vois kyllä käydä mullekin, jos pääsisin vielä johonkin ihan kunnon kokoiseen kauppaan :D On noi tuotteet vaan niin ihania<3

      Poista
  3. Muistatko yhtään mikä oli kuvassa näkyvien laukkujen ja lompakkojen hintataso? :) Kun itse olen mennos myös sinne laivalle tässä juhannuksen aikana niin olisi mukava tietää, että paljonko rahaa ottaa mukaan ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsit en kyllä valitettavasti muista yhtään mitä hintaluokkaa nuo olivat :/ Koitin tota kuvaakin zoomailla, mutta eihän sieltä mitään hintoja näkynyt :( Mutta hauskaa risteilyä sulle! :)

      Poista

Kiitos kommentista!