torstai 9. huhtikuuta 2015

LivBox 4/2015


Huhtikuun LivBoxin käväisin hakemasta postista tänään ja tuttuun tapaan mun olisi nyt tarkoitus esitellä boksin sisältö ja kertoa päällimmäiset fiiilikset jokaisesta tuotteesta. Tämän näköinen sisältö boksista paljastui tällä kertaa. Ehdin itse jo eilen muista blogeista lukaista mitä kaikkea boksi tällä kertaa sisältää, enkä valitettavasti ollut kovinkaan innoissani tästä. Mulla olikin jo ehkä vähän turhan suuret odotukset, kun muutama aiempi boksi on hiponut täydellisyyttä, joten ihan hyvähän se oli laskeutua sieltä pilvilinnoista taas vähän alemmas :D Mutta tosiaan, ei ollut kyllä juurikaan mun makuuni valitettavasti tämänkertainen boksi :/


Boksista löytyi yllätyksenä paketti Iberon meikkisieniä, jotka tosin eivät pääse mulla käyttöön, sillä mä käytän meikkivoiteen levityksessä meikkisivellintä. Levitin vuosikaudet meikkivoiteen aina nimenomaan tällaisilla meikkisienillä, eli siitäkin kokemusta löytyy, mutta oon todennut itselleni parhaimmaksi tavaksi tuon siveltimen käytön. Iberonkin meikkisieniä oon muistaakseni joskus testannut ja ihan hyviä ne taisivat olla. Jotkut meikkisienet "murenevat" erittäin herkästi jo parin käyttökerran jälkeen, mutta toivottavasti nämä eivät ole sellaisia :) Tuote menee eteenpäin, josko joku ystävistäni nuo haluaisi itselleen!


Doven Talc Soft antiperspirantti kuulostaa ihan hyvältä tuotteelta. Se lupaa tehdä kainaloista pehmeät ja kuivat, ja sisältää 1/4 kosteusvoidetta. Mä en vaan itse oikeastaan käytä tollasia roll-on antiperspirantteja, joten sen takia tämä tuote ei herättänyt sen suurempaa innostusta. Tuote pääsee kyllä ihan varmasti siitä huolimatta käyttöön ja mielenkiinnolla testailen tämän. Tuoksu ainakin oli miellyttävä. Ovh on tällä 2,50 €.


Rfsu:n tuotteita boksista löytyi kolme kappaletta - Nice n'Cool Intim After Shave, Easy Shavin' Intim Shaving Gel sekä Private Area Smooth Shavin' -höylä. Satuin itse asiassa juuri tilaamaan itselleni kyseisen merkin After Shave -tuotteen, joten nyt sitä on sitten vähän enemmänkin. Mä oon ihan todella huono käyttämään tollasia ns. kertakäyttöhöyliä. Multa löytyy niitä jostain kaappien perukoilta ja ehkä noin kuukausi sitten testasin edellistä höylää, joka LivBoxista joskus tuli, enkä tykännyt siitä. Tulos ei ollut sellainen kuin olisin toivonut ja pääsen helpommalla, kun käytän Gilleten teriä. Todennäköisesti annan tuonkin suosiolla eteenpäin. Tuota sheivausgeeliä ja after shave -geeliä aion testata, mutta jotenkin harmittaa, kun noi on molemmat tollasia todella pienikokoisia tuotteita (20 ml ja 10 ml) eli eipä niistä kovin pitkäksi aikaa iloa tule olemaan. After Shaving Gelin ovh on 5,90 € ja Intim Shaving Gelin 5,60 €.


Essien Sugar Daddy -kynsilakka on aivan ihanan väristä ja mun onkin jo pitkään tehnyt mieli testailla näitä paljon puhuttuja kynsilakkoja. Mulle itselleni kynsilakat eivät kuitenkaan ole se juttu, mitä näistä bokseista toivon saavani ihan yksinkertaisesti siitä syystä, etten mä juurikaan pysty niitä käyttämään. Tuo sävy on kuitenkin ihan valtavan ihana ja odotan jo, että pääsen testailemaan tuota. Parin viikon päästä alkaakin jo mun lomani ja sitten on taas mahdollisuus lakkailla kynnet vaikka joka päivä! Tämä oli ehdottomasti boksin mieluisin tuote, vaikkakin tuli valitettavasti pienenä 5 ml kokona. Ovh täysikokoisella tuotteella on 13,90 €.


Viimeisenä boksista paljastui Lumene LABin Hydrasmooth 24h Silottava Kosteusvoide, joka lupaa välitöntä ja pitkäkestoista kosteutusta, sekä pehmentää ihoa ja ylläpitää sen nuorekkuutta. Voide on tarkoitettu kuivalle ja normaalille iholle ja tämän sarjan tuotteita voi ostaa apteekeista. Musta tuntuu, että näitä kasvovoiteita tulee ehkä vähän turhankin tiuhaan tahtiin, mutta tarpeellisiahan noi toki on ja aina niitä kuluu. Tuote pääsee käyttöön vielä tänään. Tämä oli täysikokoinen tuote (40 ml) ja ovh tällä on 18,90 €.

Tällainen boksi tällä kertaa, ilmeisestikin tämä jakoi taas aika rajulla kädellä ihmisten mielipiteitä. Toiset tykkäsivät tosi paljon, toiset eivä niinkään :) Toukokuun boksia odotellessa! Löytyikö näiden joukosta tuttuja tuotteita? :)

4 kommenttia:

  1. Tuo Essien lakka on ihanan värinen! :) Tuo oli näistä lemppari. Tosiaan ei ollut niin hyvä tämä paketti, mutta eihän ne kaikki voi täydellisyyttä hipoa! Käytettäviä tuotteita kuitenkin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi väri on kyllä tosi kiva, just jonkun tollasen vaaleenpunasen olisin itsekin kaupasta valinnut :) Jep, oon täysin samaa mieltä sun kanssa, kiitos kommentista Jasmina!

      Poista
  2. On kyllä suloisen värinen tuo kynsilakka. Pitäis itekki löytää joku semmonen oikeen hempeen vaaleanpunainen väri kynsiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niin on<3 :) Tolla saa sellaset aika "neutraalinkin" väriset kynnet, kun ei laita montaa kerrosta :)

      Poista

Kiitos kommentista!