perjantai 27. marraskuuta 2015

Kasvojen geeliputsarit

Moikka kaikki! Kukaan ei varmaan ole voinut välttyä tältä Black Friday huumalta ja mä olen itsekin vapaapäiväni kunniaksi kolunut läpi ties mitä nettikauppoja. Tilaus on lähtenyt sentään vaan kolmeen paikkaan, vaikka useammastakin paikasta olisin mieluusti jotain kivaa tilannut :D New Lookista tilasin vaatteita, H&M:ltä muutamia sisustusjuttuja kylppäriin ja Beauty Bayltä kosmetiikkaa. Tosta Beauty Bayn paketista tulette siis kuulemaan jossain vaiheessa lisää ;D Lisäksi mä olisin halunnut tilata Anastasia Beverly Hillsin virallisilta nettisivuilta itselleni Contour Cream Kitin sävyssä Fair, joka on vaalein niistä, mutta homma tyssäsi siihen, kun olisin joutunut maksamaan toimituskuluja $17,95. Joo ei kiitos :D Olen sitten mieluummin ilman, ja tosta paletista joutuisi joka tapauksessa maksamaan verot. Tulee vähän turhan kalliiksi tilata tollasilla toimitusmaksuilla vaan yksi $40 paletti.. Mutta mites te, onko teidän mukaanne tarttunut tänään jotain kivaa alennuksesta, tai oletteko tilanneet jotain itsellenne? :)


Sitten postauksen varsinaiseen aiheeseen! Mä olen testannut todella monia erilaisia ihonpuhdistustuotteita ja tällä hetkellä koen geelimäiset putsarit itselleni mieluisimmiksi. Tällä hetkellä multa löytyy kolme erilaista varsinaista kasvojenpuhdistusainetta ja noiden lisäksi vielä kolme misellivettä. Misellivesistä on tulossa myöhemmin ihan oma postauksensa, ja tässä postauksessa esittelen ja arvostelen omistamani Yves Rocherin sekä Lumenen geeliputsarit.


Yves Rocherin Hydra Végétal Refreshing Cleansing Gel on normaalille ja sekaiholle tarkoitettu raikastava puhdistusgeeli. Tuote lupaa poistaa epäpuhtaudet ja meikin jäämät iholta ja tätä olisi tarkoitus käyttää sekä aamulla että illalla. Itse olen käyttänyt tätä nimenomaan meikinpoistoaineena, enkä muutenkaan putsaa kasvojani aamuisin muuta kuin kasvovedellä. Kasvomeikit lähtevät tämän putsarin kanssa pois melko hyvin, mutta mieluusti viimeistelen puhdistuksen aina vielä misellivedellä, sillä aika helposti tästä myös jää niitä meikkijäämiä ihoon. Tuoksu on miellyttävän raikas ja tykkään käyttää tätä nimenomaan yhdessä samaisen sarjan miselliveden kanssa. Teholtaan tämä ei siis ole ihan huippuluokkaa, mutta muuten olen pitänyt tästä oikein kovasti. Tuote ei ole myöskään kuivattanut ihoani yhtään, mikä on erityisen tärkeää varsinkin tähän aikaan vuodesta, kun ihoni on entistäkin kuivempi. Uudestaan en välttämättä tule ostamaan, mutta mieluusti käytän tämän loppuun.


Lumenen Clear It Up! Deep Purifying Wash Face & Eyes on syväpuhdistava geelipesu kasvoille ja silmämeikeille. Tuote lupaa puhdistaa epäpuhtaudet, meikin ja liiallisen rasvaisuuden iholta ihoa kuitenkaan kuivattamatta. Säännöllisellä käytöllä tämä myös ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä. Sain suunnilleen vuosi sitten samaisen tuotteen LivBoxista ja ihastuin tähän heti. Tämä on valehtelematta yksi parhaimmista putsareista, joita olen käyttänyt. Tuote puhdistaa meikin ja ihon tehokkaasti eikä tosiaan kuivata sitä lainkaan. Lisäksi tuoksu on huumaavan ihana, sellainen raikkaan hedelmäinen! Silmämeikinpoistoon en ole tätä testannut, sillä siihen tarkoitukseen mulla on ihan omat putsarit. Mulla ei myöskään mitenkään ihan kamalan paljon nykyään ole iholla epäpuhtauksia (paitsi niitä mustapäitä nenässä), joten tämän tuotteen tehosta epäpuhtauksien poistoonkaan en osaa sanoa oikein mitään. Paitsi sen, etten ole tämän kanssa niitä mustapäitä saanut pois, mutta en tosin olettanutkaan saavani :) Mahtava tuote, joka tulee varmasti löytymään multa myös jatkossa!

Oletteko testanneet näitä tuotteita? Mikä on oma suosikkituotteenne meikinpoistossa ja ihonpuhdistuksessa? :)

4 kommenttia:

  1. Mä en oo noista kahesta kumpaakaan testannut :) Mun suosikit ihonpuhdistuksessa on vaahtoutuvat meikinpoistoaineet :) Geelejäkin oon joskus käyttänyt mutta jotenkin tykkään enemmän näistä vaahtoutuvista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkäsin jossain vaiheessa myös tosi paljon noista vaahtoutuvista meikinpoistoaineista, mutta jotenkin musta tuntuu, että ne kuivatti mun ihoa tosi paljon :D Pitäisi ehkä taas joskus ostaa testiin joku vaahtoutuva putsari ja katsoa miten käy!

      Poista
  2. Tuo Lumene tuli Livboxista myös minulle. Kuivatti ihoa joten olen käyttänyt sitä vain silmämeikin putsaukseen koska en pidä nestemäisistä silmämeikinpoistoaineista, ne kirvelevät silmiäni.

    Sorruin tekemään tänään kahteen verkkokauppaan tilauksen, The Body Shopiin ja Yves Rocherille. TBSltä joulusarjojen käsirasvoja ja Yvekseltä kynsilakkoja ja joulusukka (eli sika säkissä :P), koska sain sen puoleen hintaan. Ties milloin saapuvat lakon takia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että toi kuivatti sun ihoa :/ Toisaalta tuote kyllä on syväpuhdistava, että ei ihme jos se ihoa saattaa kuivattaa. Ihan mahtava kuulla, että toi toimii myös silmämeikinpoistoaineena, itse kun en tosiaan sitä siihen tarkoitukseen ole testannut! :)

      Oi noi TBS:n käsivoiteet on ihania<3 Munkin täytyy varmaan hamstrata lisää noita joulusarjojen tuotteita, kun oon niin ihastunut niihin kaikkiin :D Toivottavasti joulusukasta paljastuu mieluisia juttuja! Mitä mä oon kuullut, niin yllättävän vähän toi lakko on vaikuttanut pakettiliikenteeseen. Joten pitää toivoa, että meidänkin paketit tulevat suht nopeasti :)

      Poista

Kiitos kommentista!