sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Uutuuksia The Body Shopilta

Esittelinkin jo perjantaina teille uusia kosmetiikkatuotteitani, joten tuntuu vähän tyhmältä tehdä heti sen perään toinen samanlainen postaus, mutta antaa mennä! Ensi viikolla olisi sitten taas luvassa enemmän erilaisia tuotearvosteluja :) Mulla on ties miten monta puolivalmista postausta odottamassa tuolla loppuun kirjoittamista ja/tai kuvien ottamista, joten postattavaa kyllä riittää! Nyt mulla on taas aikaakin, kun "lomailen" vielä seuraavan viikon. Mulla on ollut jotenkin todella hyvä mieli koko päivän ja aamulla oli ihan mahtavaa herätä ja huomata, että maa on valkoinen :) Eilen koin ehkä pienoisen järkytyksen, kun herättyäni huomasin, että ulkona on ihan tajuton lumipyry, mutta jotenkin oon myös odottanut ihan kamalasti sitä, että saadaan sitä lunta ja ennen kaikkea sen myötä lisää valoa! Eihän toi vielä maassa pysy, ainakaan täällä, mutta kyllä toi silti piristi!


Mutta nyt siis postauksen varsinaiseen aiheeseen ja kurkistetaan mitä The Body Shopin paketti tällä kertaa sisälsi. Mä ihan totta kauhistuin, kun kippasin pahvilaatikosta nämä tuotteet sängylleni. Mä olin aivan varma, etten todellakaan ollut tilannut näin paljon kaikkea, vaikka vähän reilu 60 euroa tilauksen yhteissummaksi tulikin. Ja enhän mä ollutkaan, sillä näistä kaikista kolme tuotetta sain kaupan päälle, olin vain unohtanut, että tilaukseen sisältyi niitäkin :) Saankohan mä näistä TBS:n tuotteista vielä jonkun yliannostuksen, kun mulla on se joulukalenterikin tuolla odottelemassa? :D


Halusin ehdottomasti päästä testaamaan kaikkien TBS:n jouluisten kausisarjojen tuotteita, ja Frosted Cranberry oli näistä ehdottomasti se, mikä houkutteli eniten. Karpalontuoksuinen kosmetiikka on tällä hetkellä mun suuressa suosiossani ja nämäkin tuoksuvat aivan ihanilta! Frosted Cranberry Shower Gel tuoksuu ihanan makealta karpalolta ja voisin veikata, että tästä tulee yksi talviajan suosikkisuihkugeeleistäni. Tämä 250 ml suihkuegeli maksoi 8,70 €. Frosted Cranberry Hand Cream sisältää karpalosiemenöljyä ja tämänkin tuoksu oli niin selkeä karpalo kuin voi olla. 30 ml käsivoiteesta maksoin 5,00 €. Kaupan päälle tuli vielä samaisen sarjan Body Butter 50 ml testikoossa. Tämän tuoksu itse asiassa poikkeaa aika rajustikin noista kahdesta muusta, vaikka toki karpalolta tuoksuukin. Tuon vartalovoin tuoksu on kuitenkin selkeästi vahvempi eikä yhtä makea kuin noiden kahden muun.


Samat kolme tuotetta tuli myös tästä Glazed Apple -sarjasta. Suihkugeelin ja käsivoiteen ostin itse ja vartalovoi tuli taas kaupan päälle. Glazed Apple -sarjan tuotteet tuoksuvat nimensä mukaisesti omenalle ja melko makealle sellaiselle. Mä en edes muista koska mulla olisi viimeksi ollut käytössä mitään omenantuoksuista kosmetiikkaa, mutta tämä tuoksu yllätti mut todella positiivisesti! Tuoksu sopii mielestäni erittäin hyvin juuri talviaikaan ja mielenkiinnolla testailen nämä kaikki.


Frosted Plum sarjasta tilasin itselleni vain suihkugeelin. Tuoksu on miellyttävä, mutta yllätyin siitä, että se on noinkin mieto. Ehkä kuitenkin parempi näin päin kuin että tuoksu olisi liian voimakas. Tuoksusta erottaa kyllä selkeästi luumun ja suihkugeeli sopii erittäin hyvin juuri tähän vuodenaikaan. Suihkugeelin hinta oli 8,70 €.

Cocoa Butter Beautifying Oil on kaakaovoin tuoksuinen kuivaöljy vartalolle, hiuksille ja kasvoille. Öljyä voi levittää joko kuivalle tai kostealle vartalon iholle tai käyttää kasvoilla ennen yövoidetta tai päivävoiteen päällä. Hiuksissa tätä voi käyttää joko hiusöljyn tavoin märkien hiusten latvoihin tai vaihtoehtoisesti hieroa tuotetta illalla hiuksiin ja hiuspohjaan ja aamulla pestä hiukset. Monikäyttöinen tuote ja aion ehdottomasti testata noita kaikkia käyttötapoja! Tuote tuoksuu nimensä mukaisesti ihanan kaakaoiselle. Hintaa tällä oli 16,90 €.


Ja jotta multa ei varmasti pääse edes vahingossa loppumaan suihkugeelit, niin tässäpä olisi vielä kaksi uutuutta! Pink Grapefruit Shower Gel lähti mukaan ihan siitä syystä, että multa löytyy saman sarjan vartalosorbetti, johon olen aivan rakastunut. Suihkugeeli tuoksuu ihanan kirpeän raikkaalle greipille. Tuoksu kieltämättä sopii paremmin kevääseen ja kesään kuin tähän nykyiseen vuodenaikaan, mutta aina tuon voi laittaa kaappiin odottelemaan sopivampaa ajankohtaa! Tämä maksoi 8,70 €.

Papaya Shower Gelin sain kaupan päälle ja tämä oli itse asiassa todella mieluisa yllätys. Mä olen tuoksutellut tota suihkugeeliä nyt ties kuinka monta kertaa ja olen ihan myyty! Suihkugeeli tuoksuu ihan selkeästi papaijalle ja tuo mulle sellaisen ihanan eksoottisen fiiliksen. Melkein harmittaa, että tota pitää tuoksutella täällä Suomessa, kun toi sopisi niin valtavan hyvin johonkin ulkomaanreissulle :D Aivan ihana tuoksu ♥

Onko teillä mielipiteitä näistä TBS:n tuotteista? :) Entä oletteko jo testanneet tämänhetkisiä kausituoksuja, Frosted Plumia, Glazed Applea tai Frosted Cranberryä?

20 kommenttia:

  1. Suhunhan on iskenyt oikea The Body Shop-buumi :D Ihania juttuja! Noistahan riittää iloa pitkäksi aikaa. Musta on ainakin kiva vaihdella myös vartalonhoitotuotteita. Suihkugeelejäkin käytän aina milloin mitäkin mielialan mukaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo tuli taas vähän innostuttua tän tilauksen kanssa :D Niin riittää ja mäkin tykkään vaihdella varsinkin käytössä olevia suihkugeelejä :) Se on kiva, kun voi aina mielialan ja vuodenajan mukaan valita juuri sillä hetkellä sopivimmat!

      Poista
  2. Frosted Cranberry löytyy vartalorasvana ja Glazed Apple käsirasvana. :)
    Mustakin Frosted Plumissa oli aika mieto tuoksu, - mutta kiva tuoksu silti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytin tänään ensimmäisen kerran tota Glazed Apple käsirasvaa ja tykästyin siihen heti :) Joo toi oli tosiaan melko mieto, mutta silti mullekin hyvin mieluisa!

      Poista
  3. Siitä on varmaan muutama vuosi aikaa, kun olen viimeksi testaillut Body Shopissa yhtään mitään! Rakastan yli kaiken sitä lämpenevää savinaamiota ja se tuleekin aina napattua pikaisesti kun edellinen loppuu :) Mun edelliset kokemukset TBS:sta ovat olleet lähinnä huonoja, kun siihen aikaan hajut olivat omaan makuun liian esanssisia ja vahvoja :( Pitäisi käydä tutkailemassa valikoimaa uudelleen, jouluiset tuotteet kuulostivat ainakin ihastuttavilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkähän takia mä olen niin paljon keskittynyt näihin TBS:n vartalonhoitotuotteisiin, vaikka niiltä tosiaan löytyy vaikka mitä ihanaa myös kasvoille ja juuri naamioita sun muuta? :D Tollasta savinaamiota pitää kyllä päästä testaamaan! Joo multakin löytyy muutama TBS:n tuote, joista en pidä juurikin liian voimakkaan tuoksun vuoksi, mutta on tuolla joukossa onneksi niitä miedompiakin tuoksuja :) Käy ihmeessä tutustumassa ainakin näihin uusiin tuotteisiin, josko tykästyisit näihin!

      Poista
  4. Ah tämähän oli mahtava postaus koska itsekin oon niin hulluna TBS:n tuotteisiin. Täälläkin odottelee tuo jouluklenteri jo 8) Kohta pääsee availemaan ♥ En oo tuota öljyä kokeillut, mutta voisi olla kokeilemisen arvoinen kunha saan Garnierin vartaloöljyn loppumaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:n tuotteet on kyllä huippuja ♥ Oii vähän kiva, että säkin oot sen kalenterin hankkinut! :D Mulla on ollut ihan kamalia vaikeuksia pysytellä erossa siitä kalenterista. Oon kuin joku pikkulapsi, joka ei malttaisi odottaa, että saa avata suklaakalenterin luukut :D Öljy oli näin yhden käyttökerran perusteella oikein hyvä tuote, ainakin vartalolla käytettynä :)

      Poista
  5. Ostin viime vuonna omenan ja karpalon tuoksun, joten tänä vuonna ostin vain tuota uutta luumua. Tosiaan aika hento, mutta kiva tuoksu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Multa jäi viime vuonna kokonaan nää kausituoksut välistä, joten nyt tuli sekin vahinko korjattua! Mäkin tykkään tosta ja mun mielestä on tosiaan ehkä parempikin, että tuoksu on noin mieto :)

      Poista
  6. Aivan ihanan kuuloisia tuotteita! :) Pakko varmaa ostaa joku tuon Frosted Cranberry -sarjan tuotteesta, tuoksu on varmasti herkullinen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No suosittelen kyllä ostamaan, mä oon itse ainakin tällä hetkellä ihan hulluna kaikkeen karpalontuoksuiseen kosmetiikkaan ja nää on kaikki aivan ihania! <3

      Poista
  7. Multa löytyy nyt omenaa ja luumua, ovat ihania molemmat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin tykkään ihan hirmuisesti näistä, tuoksut on tosi ihania <3

      Poista
  8. Mä tykkään The Body Shopin tuoksuista :) Saan välillä just joululahjaks niitä tai sitten Yves Rocherin, molemmilta saa ihania vartalovoiteita ja suihkugeelejä! Kiva postaus, noi vaikuttaa kyllä hyvän tuoksusilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. The Body Shopilla ja Yves Rocherilla on ihan huippuja vartalonhoitotuotteita! Ja ihan mielettömän ihanan tuoksuisia suihkugeelejä yms. ♥ Mäkin oon saanut aika paljon juuri TBS:n tuotteita lahjaksi, ja nykyään niitä tulee tosiaan hamstrattua myös itse :)

      Poista
  9. Eihän nyt TBS:n tuotteista voi saada yliannostusta, ne ovat aivan ihania ;) ja mulla sekoaa aina päässä kun menen kyseisen merkin liikkeeseen. Onneksi en ole vielä eksynyt nettisivuille .. Huom vielä ;D En ole testannut tämän kauden tuotteita, mutta mua kanssa houkuttelisi tuo sun lemppari!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ne kyllä ovat :D Joo varo vaan, jos sinne nettisivuille eksyt :D Ostoskorissa saattaa aika nopeasti olla vaikka ja mitä ihanaa ;D Noi on kyllä kaikki tosi ihania, kannattaa ehdottomasti testailla joku noista!

      Poista
  10. wauu kyllä kelpais mullekkin nuo <3 Näyttää niin ihanilta :3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi on kyllä ihania, noita TBS:n kausituotteita kannattaa ainakin testata! :)

      Poista

Kiitos kommentista!