maanantai 14. maaliskuuta 2016

Suosikkejani The Body Shopilta

The Body Shop on vartalonhoidon osalta se merkki, jonka tuotteita käytän ehdottomasti eniten. Multa löytyy TBS:n suihkugeelejä, vartalovoita ja -öljyjä sekä myös muutamia kasvojenhoitotuotteita. Nyt ajattelin esitellä teille suosikkini omistamistani The Body Shopin tuotteista :)


Ensimmäisenä pari ihanaa vadelmaista tuotetta. Rakastan näitä Early-Harvest Raspberry -sarjan tuotteita, jotka nimensä mukaisesti tuoksuvat siis makealle vadelmalle. Tuoksu on ihanan marjaisa ja sopii tähän alkavaan kevääseen mielestäni todella hyvin. Multa löytyy tästä sarjasta suihkugeeli sekä vartalovoi ja tulen aivan varmasti ostamaan näitä vielä uudemmankin kerran, kun saan nämä vanhat ensin käytettyä pois. Vadelman tuoksu säilyy iholla suhteellisen kauan ja tällä hetkellä tämä kaksikko on ehdoton suosikkini vartalonhoidossa ja -puhdistuksessa.


Suihkugeeleistä toiset kaksi suosikkiani näkyvät tässä kuvassa. Sekä Vineyard Peach että Papaya Shower Gel ovat päätyneet jossain vaiheessa kuukauden suosikeiksi, eivätkä syyttä. Kumpikin tuoksuu aivan ihanalta. Vineyard Peach on hennon persikkainen ja Papaya taas eksoottisen hedelmäinen tuoksu. Papayasta mulla löytyy myös vartalovoi, mutta siihen en ole aivan yhtä ihastunut kuin tähän suihkugeeliin. 


Joulukuussa sain nauttia The Body Shopin joulukalenterista ja yhdestä luukusta paljastui tämä 15 ml kokoinen Vitamin E Night Cream, jonka sain juuri pari päivää sitten loppumaan. Kyseessä on kosteuttava ja paksu yövoide, jota ainakin oma ihoni rakasti. Tämä oli monesti valintani niinä kertoina, kun iho oikein huusi kuivuutta ja vaati extrakosteutusta. Voisin hyvin ostaa tämän myös täysikokoisena ja ehkä vielä ostankin. Saman sarjan päivävoiteesta oon myös pitänyt, mutta se imeytyy vähän turhan hitaasti, jotta voisin itse käyttää sitä ennen meikkaamista. Odottelenkin, että kesä saapuu ja ihoni ei vaadi ihan niin kosteuttavia tuotteita, jolloin se todennäköisesti toimii mulla ihan mainiosti yövoiteena. 


Mä olen aina pitänyt makeista tuoksuista, mutta uusimpana innostuksena mulla on nämä vähän eksoottisemmat tuoksut, joita myös tämä Passion Fruit Body Butter edustaa. Tämä kuuluu niihin tuotteisiin, joita voisin tuoksutella monta kertaa päivässä, sillä tuon tuoksu on vaan jotain niin uskomattoman ihanaa! Early-Harvest Raspberryn lisäksi tämä on toinen ehdoton suosikkini kaikista omistamistani vartalovoista ja muista kosteusvoiteista. Tästä olisi ihan mahtavaa saada myös suihkugeeli.


Suurin osa omistamistani käsivoiteista on The Body Shopilta ja tässä kaksi suosikkiani niistä. Normaalisti en ole kosmetiikassa mikään kovin suuri mansikan fani, sillä mielestäni mansikan tuoksu kosmetiikassa on monesti todella esanssinen ja liian ällönmakea, mutta tuo Strawberry Hand Cream on aivan ihanan tuoksuista. Samoin vieressä oleva Glazed Apple Hand Cream tuoksuu uskomattoman hyvältä. Glazed Apple sarjan vartalovoi ja suihkugeeli ovat siirtyneet mulla odottelemaan ensi talven tuloa, mutta tätä käsivoidetta kannan yhä edelleen laukussani. TBS:n käsivoiteet tuoksuvat ihanilta, kosteuttavat hyvin ja myös imeytyvät melko nopeasti. 


Viimeisenä vielä tämä Honey & Oat 3-In-1 Moisturising Scrub Mask eli hunajaa ja kauraa sisältävä kasvonaamio. Tämä kasvonaamio ei ole kaikkein kosteuttavin, mutta se jättää ihon ihanan pehmeän ja sileän tuntuiseksi. Eniten rakastankin tässä tuon kasvonaamion tuoksua, josta on selkeästi erotettavissa etenkin se kaura. Mun mielestä on ihanaa levittää pitkän työpäivän jälkeen tätä kasvoille ja vain rentoutua ja rauhoittua. Naamion sisältävien pehmeiden kauranjyvien luvataan kuorivan ihoa, mutta ne on kyllä sen verran pehmeitä, ettei tällä mitään kunnon kuorintaa kasvoille saa. Se ei mua kuitenkaan haittaa, sillä käytän muutenkin ihan mielelläni eri tuotetta kasvojen kuorintaan.

Mitkä ovat teidän suosikkejanne The Body Shopilta? :)

20 kommenttia:

  1. The Body Shopilla on kyllä ihania tuotteita :) Oon ihan rakastunut tohon omena sarjaan, varsinkin käsivoiteeseen ja suihkugeeliin ♥ niiiin ihana tuoksu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on<3 Glazed Apple oli mun ehdoton suosikkini tämän talven kausituoksuista! Ja mähän meinasin aluksi jättää kokonaan nuo Glazed Apple tuotteet testaamatta, kun ajattelin etten pitäisi niiden tuoksusta :D

      Poista
  2. Kuulostaa ihanilta kaikki! <3 Vadelmasuihkugeeli on yksi mun suosikeistani, mutta haluan myös testata nyt keväällä tuota persikkaa! :)

    Tosi paha kysymys, sillä TBS:llä on niin paljon loistavia tuotteita. Tea Tree Oil Cool & Creamy Wash on mulle ihan HG puhdistusaine, sillä se auttaa epäpuhtauksia vastaan kuivattamatta ihoa. Käsivoiteista tykkään manteli- ja hamppukäsivoiteista. Sitten yksi ehdoton suosikki on kynsilakka sävyssä Meet Me at Dusk. Ehkä mun suosikkikynsilakka ikinä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi persikka sopii kyllä ihan valtavan hyvin kevääseen ja myös kesään! :) Ihan mahtavaa, että oot löytänyt juuri sun iholle sopivan putsarin, mulla on vielä etsinnässä sellanen :D Mantelikäsivoide on aivan ihanaa, olisin senkin voinut tähän laittaa listan jatkoksi<3 Piti googlata minkä väristä tuo kynsilakka on ja oi että, ihan älyttömän kaunis sävy!

      Poista
  3. Aina kun tulen blogiisi ja huomaan postauksen TBS:n tuotteista, tekisi mieli vain hamstrata omatkin kaapit täyteen kaikkia niitä herkullisen tuoksuisia voiteita ja suihkugeelejä, haha! :D Olen kuitenkin sen verran pihi, etten oikeastaan kehtaa ostaa esim. uutta suihkusaippuaa ennen kuin olen käyttänyt edelliset tyhjiksi. Täytyykin muistaa nuo TBS:n tuotteet seuraavalla kerralla kun tarvitsen vaikka uuden vartalovoiteen ;) Tuo hunaja-kaura naamio onkin ihan uusi tuttavuus itselleni, sitäkin tekisi kyllä mieli kokeilla! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TBS:n tuotteet on kyllä tosi hyviä ja niitä tekisi koko ajan mieli ostella lisää. Ne tuoksut on vaan jotain niin ihanaa<3 Mä oon myös päättänyt, etten osta yhtä ainutta uutta suihkugeeliä ennen kuin oon saanut vanhoja käytettyä pois :D TBS:n vartalovoit on ihan parhaita, joten mene ihmeessä tuoksuttelemaan niitä, kun tarve sellaiselle iskee ;D Mä olin tosi positiivisesti yllättynyt tosta naamiosta ja tosta purkista riittää tosi moneksi kerraksi! :)

      Poista
  4. Kausituoksut ovat mun suosikkeja, ja niitä tulee aina testailtua. Odotan innolla mitä tulee kesäksi myyntiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kausituoksut on yleensä aivan ihania! Mäkin odottelen kesän tuoksuja :)

      Poista
  5. Japanese Cherry Blossom EdT on ehdoton lempparini. Toisena tulee Tea Tree Pore Minimizer (hyvä meikinpohjustaja rasvoittuvimmille alueille). Kokeilemani vartalon kuorinnat ovat olleet myös huippuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tota hajuvettä mun täytyy käydä joku päivä tuoksuttelemassa TBS:n liikkeessä, en oo tosta aiemmin kuullutkaan! :) Mun pitäisi päästä testailemaan enemmän myös noita TBS:n vartalokuorintoja :)

      Poista
  6. Jooo-o, eihän tässä auta muu kuin A) mennä Body Shopille käymään tai B) Klikkailla itsensä nettikauppaan :D Ja mulla alkoi melkein kuola valumaan, kun mietin miltä tuo Passion Fruit Body Butter tuoksuu :DD Ps. Onko tuo banneri uusi, vai minä sokea? Oli miten oli niin hyvältä näyttää<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha sitten vaan kipinkapin ostoksille ;D No voin kertoa, että se tuoksuu aivan taivaallisen hyvälle! ♥ Juu on uusi banneri, tosin aika saman tyylinen kuin se edellinenkin :D Kiitos Linda<3

      Poista
  7. Tuovadelma kuulostaa hyvältä! Mulle uusi löytä on British Rose sarja! Siinä on ihan raikkaan ruusuinen tuoksu! Yleensä en edes pidä ruusun tuoksusta! Se on mun nykyinen suosikki =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi vadelmat on ihan mun suosikkeja, tuoksuu niin hyvälle! Mun pitäisi käydä TBS:n liikkeessä tuoksuttelemassa noita uusia British Rose tuotteita, niitä on tosi moni kehunut! :) Mä en myöskään oo mikään ruusun tuoksun suurin fani, joten kuulostaa lupaavalta, että säkin oot siitä huolimatta tykännyt noista :D

      Poista
  8. No nyt oli kyllä postaus mun makuuni! Siis tälllaisen voisi itsekin toteuttaa mutta sitä ennen täytyisi käydä haalimassa kaikki lempparit sieltä TBS:ltä kun on osa päässyt jo loppumaan ja käyttelen tässä vanhoja pois:D Vadelma suihkugeelille ja -rasvalle sanon kyllä, ne ovat suosikkini. Tykkäsin myös joulukalenterista tulleesta Fuji Green Tea lotionista ja suihkugeelistä. Toi naamio näyttää todella mielenkiintoiselta, en ole kokeillut TBS:n naamioita joten pitäisiköhän lähteä metsästämään omalle iholle sopivaa naamiota sieltä;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on aina vähän "kurjaa", kun pitää odotella että vanhoja tuotteita saa käytettyä pois ennen kuin voi ostaa uusia :D Tee hei ihmeessä tällainen vastaava postaus, kun saat taas kaikki suosikkisi ostettua<3 Ja ehdottomasti käyt ostamassa jonkun TBS:n kasvonaamion, mä oon ainaki ollut tohon naamioon tositosi tyytyväinen! :)

      Poista
  9. Mä voisin ottaa noi kaikki! :D Etenki tota vadelmaa on pakko päästä kokeilemaan jossain muodossa :) Sulla taitaa olla uus banneri? :) Näyttää kivalta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vadelmaa suosittelen erityisesti, vaikka TBS:llä on kyllä tosi monia ihania tuoksuja<3 :) Juu on uusi, kiitos hurjan paljon Niina! ♥

      Poista
  10. TBS-suosikkejani ovat ehdottomasti vartalovoiteet. En osta ikinä samantuoksuisia voiteita putkeen. Tällä hetkellä käytössä on Pink Grapefruit. Haikailen Virgin Mojiton perään. Se oli iiiiihanaaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pink Grapefruit on ihanan raikas, mulla löytyy siitä vartalosorbetti ja suihkugeeli :) Virgin Mojito on aivan uskomattoman hyvän tuoksuista! Multa löytyy varmaan joku puoli pulloa sitä suihkugeeliä vielä ja tuolla se odottelee kesää ja käyttöönottoa :D

      Poista

Kiitos kommentista!