tiistai 3. toukokuuta 2016

The Body Shop - Piñita Colada


The Body Shopille tuli vähän aikaa sitten myyntiin uusi Piñita Colada tuotesarja, joka on myynnissä vain rajoitetun ajan. Itse käväisin viime perjantaina ostamassa muutaman sarjan tuotteen itselleni testiin hetken aikaa niitä tuoksuteltuani. Piña Colada drinkkinä ei ole mun suosikkini, sillä kookos ei ole makuna oikein mun mieleeni, mutta oon oppinut pitämään kookoksen tuoksusta todella paljon. Tykästyin välittömästi tämän uutuussarjan tuoksuun ja ajoitinkin ostoshetkeni sopivasti happy hourin aikaan, jolloin kolme tuotetta lähti mukaan kahden hinnalla eli edullisimman sai ilmaiseksi. Tämän lisäksi pääsin vihdoin ja viimein käyttämään viime vuonna kertyneet bonukset ja tuo yllä olevassa kuvassa näkyvä kolmikko lähtikin sitten loppujen lopuksi mukaan vain 17,50 eurolla!

Piñita Colada sarjan tuotteet sisältävät ananas- ja kookosuutteita ja tuotteet tuoksuvatkin raikkaan hedelmäisiltä. Mun mielestäni ananaksen tuoksu puskee tuolta läpi hieman kookosta enemmän, mutta on se kookoskin tuolta selkeästi erotettavissa. Yhtä raikas tuoksu ei mielestäni ole kuin viime kesän kausisarjan Virgin Mojiton tuoksu, puhumattakaan The Body Shopin Grapefruit -sarjasta, joka on todella kirpeä ja raikas. Piñita Colada on selkeästi näitä kahta makeampi, mutta kyllähän tuo kookoksen ja ananaksen yhdistelmä tuo kieltämättä mieleen auringon, lämmön, tropiikin ja kesän. Sarjaan kuuluu vartalovoi, vartalosorbetti, vartalonkuorinta-aine sekä suihkugeeli.


Tämä Fresh Body Sorbet oli ihan selkeä valinta yhdeksi tuotteeksi, sillä mä rakastuin täysin greippisarjan vartalosorbettiin viime syksynä. Vartalosorbetti on nimensä mukaisesti kuin sorbettia. Se levittyy iholle todella helposti ja imeytyy nopeasti. Nämä soveltuvat mielestäni todella hyvin nimenomaan kesään, sillä ainakaan oma ihoni ei tarvitse kesällä yhtä runsasta kosteutusta kuin talvella. Tästä syystä ostinkin nimenomaan tämän vartalosorbetin enkä vartalovoita. TBS:n vartalovoit ovat aivan taivaallisen hyviä talviaikaan, ne ovat paksuja ja kosteuttavat ihoa erittäin hyvin, mutta kesällä käytän mieluummin kevyempiä voiteita. Rakastuin tähän vartalosorbettiin heti ensimmäisellä käyttökerralla ja nyt mietinkin jo kuumeisesti, pitäisikö mun käydä kotiuttamassa tästä vielä toinenkin purkki. Fresh Body Sorbetilla on hintaa 15,00 € ja tuubista löytyy tuotetta 200 ml.


Mä lupasin itselleni alkuvuodesta, etten osta yhtä ainutta suihkugeeliä itselleni ainakaan seuraavaan puoleen vuoteen, sillä mun kylppäri oikeasti pursuaa niitä ja vaikka päivittäin toki suihkugeeliä käytänkin, kuluvat ne silti melko hitaasti. Varsinkin, kun käytän jatkuvasti eri suihkugeelejä. Tämän uutuussarjan kohdalla tein kuitenkin poikkeuksen, sillä nämä tuotteet ovat myynnissä vain rajoitetun ajan enkä missään nimessä halunnut missata tätä ihanuutta! Mulle suihkugeeleissä tosiaan on tärkeintä se, miltä ne tuoksuvat. Oon ennenkin tän saman asian sanonut, sillä pesuteho nyt on kaikissa varmaan ihan hyvä ja sitä on melko hankala ruveta vertailemaan. Tämän tuoksuun tosiaan ihastuin sen verran paljon, että halusin ehdottomasti tämän suihkugeelin itselleni ja tämä lähti tosiaan mukaan ilmaiseksi. Itselläni on 250 ml kokoinen pullo, joka maksaa 8,70 €. Tästä on myynnissä myös pienempi 60 ml kokoinen pullo, jolla on hintaa 3,90 €. 


Kolmanneksi tuotteeksi valitsin tämän Exfoliating Cream Body Scrubin, jonka testaamista odotin ehkä kaikkein innokkaimmin, sillä mulla ei ole aiempaa kokemusta näistä TBS:n vartalokuorinnoista. (Lukuun ottamatta Dead Sea Salt Scrubia, joka on kuitenkin hieman erityyppinen kuorinta kuin vaikkapa tämä.) Kuorinta-aine on koostumukseltaan melko juoksevaa ja tuoksuu yhtä ihanalle kuin nuo sarjan muutkin tuotteet. Kuorivia hiukkasia on tuotteessa paljon ja ne ovat biohajoavia, eivätkä muovia. Olin oikein tyytyväinen tähän tuotteeseen ja sen kuorintatehoon! Tämä 250 ml purkki maksaa 22,50 €, mikä on mulle henkilökohtaisesti aika iso summa kuorinta-aineesta. Näitä on suhteellisen helppo tehdä ihan itsekin ja esimerkiksi Freemanilta saa hyviä kuorinta-aineita paljon edullisemmin. Joskus on kuitenkin kiva hemmotella itseään ostamalla vähän kalliimpia juttuja, enkä mä tosiaan maksanut tästä kolmikosta kuin sen 17,50 € eli en todellakaan voi valittaa :)

Oletteko te jo ehtineet tuoksuttelemaan ja testaamaan tämän The Body Shopin ihanan uutuussarjan tuotteita? :)

15 kommenttia:

  1. Mie nappasin kaksi suihkugeeliä tästä sarjasta :) Muut tuotteet ei niin iskeneet ja nuo vartalosorbetit olen todennut sellaisiksi, että ne ei miulle sovi. Jättävät ällöttävän kalvon iholle.
    Olisin tästä sarjasta huolinut myöd EdT:n ihmettelin, kun ei tullut mitään tuoksusuihkettakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi suihkugeeli oli kyllä ihana! Mulle on muutamat vartalo- ja kasvovoiteet aiheuttaneet tuota kalvon jättämistä iholle ja se on kyllä todella inhottavaa :/ Harmi, että nuo vartalosorbetit ei sulle sovi! Olisin itsekin kyllä kelpuuttanut jonkinlaisen body mistin tms. tästä sarjasta :)

      Poista
  2. Oi tuo sorbetti kuulostaa herkulliselta! Nuo TBS:n tuotteet on kyllä hiukkasen hinnoissaan, joten pakko näin opiskelijana vähän hillitä ostohaluja. Vois noita kuitenkin vähän käydä tuoksuttelemassa... ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja aikas herkullista se onkin<3 Joo näitä ei oo kyllä ihan tehty opiskelijabudjetille, varsinkin noi kuorinnat ja vartalovoit on melkoisen hintavia :D Mutta onneksi The Body Shopilla on välillä tosi hyviä alennuksia! Niistä mäkin oon aika paljon omia TBS:n tuotteitani ostanut, kun en oo halunnut maksaa täyttä hintaa noista :D

      Poista
  3. Oi oi, tämä sarja kuulostaa siltä, että mä rakastun tuohon tuoksuun! <3 Tykkään sekä ananaksesta että kookoksesta niin tuoksuina kuin ihan makuinakin ja juuri tuollaiset makeat hedelmätuosut ovat kesäisessä vartalonhoidossa mieleeni :) Mä en ookaan vielä testannut tuollaista vartalosorbettia, joten ehkä nyt olisi korkea aika!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy hei ihmeessä tuoksuttelemassa noita! :) Tuoksu on mun mielestä jotenkin kivan erilainen, mutta toisaalta mulla ei pahemmin mitään kookokselta tuoksuvia kosmetiikkatuotteita ole ollutkaan, kun oon jostain syystä vähän vierastanut niitä :D Noi vartalosorbetit on aivan ihania ja suosittelen kyllä testaamaan!

      Poista
  4. Mä en oo vielä päässyt tuoksuttelemaan tätä uutuutta, mutta kovana TBS hirmuna tietysti tuo on pakko käydä nuuskimassa. En itse välitä kookoksesta, en tuoksuna kuin makunakaan, mutta TBS ei välttämättä petä mua:D Toi voi olla ihan tosi hyvä, varsinkin jos ananas iskee läpi enempi kun kookos. Ihanaa oli lukaista tämä, pakko päästä kyllä tuoksuttamaan ja ehkäpä kotiuttamaankin jotain näistä jos on mieluinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelinkin, että sä olet varmasti menossa nämä uutuudet tuoksuttelemaan, jos et oo jo käynyt! :D Mäkään en tosiaan oo mikään kookoksen suurin ystävä ja siitä tuoksustakin oon oppinut pitämään vasta aika hiljattain. Toivottavasti tuoksu on sulle mieluinen! :)

      Poista
  5. Mä kävin näitä nuuhkimassa, mutta tiesin etten tykkää tuoksusta, koska kookos ei ole yhtään mun juttu. Virgin mojito oli enemmän mun tyylinen raikas kesätuoksu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kookos on kyllä vähän sellanen, että siitä joko tykkää tai sitten ei tykkää. Virgin Mojito oli aivan ihana! Yksi mun kaikkien aikojen suosikeista TBS:n tuoksuvalikoimasta :)

      Poista
  6. Näitä täytyy käydä ehdottomasti nuuhkimassa, sen verran houkuttelevilta kuulostaa :) Mua harmittaa kun jäi ne viime kesän ihanantuoksuiset mojitot ostamatta, oon aina liian hidas :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa, mä ainakin ihastuin näihin ihan täysin<3 Oi ei, mua harmittaa taas etten tajunnut hamstrata enempää niitä :D Se tuoksu oli aivan ihana!

      Poista
  7. Täytyisikin käydä tuoksuttelemassa noita uutuuksia, sillä ne näyttävät ja kuulostavat ihanilta! ♥ Itsekään en pahemmin välitä kookosen mausta, mutta tuoksuun olen alkanut pikkuhiljaa lämmetä! Voin tosiaan kuvitella että nuo tuotteet sopisivat täydellisesti kesään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käy ihmeessä, mä ainakin ihastuin noihin täysin<3 Meillä on siis ihan sama, mä en itse ennen oikein pitänyt siitä tuoksustakaan, mutta nykyään tykkään siitä! :)

      Poista
  8. Mä kävin kotiuttamassa body sorbetin ja suihkugeelin. Voi luoja miten ihanan kesäisiltä nuo tuoksuvat!! <3 Noissa tuoksuu aika paljon ananans. Kookosta voisi olla jopa enemmän. Virgin Mojito oli ihanaa, mutta mun aina alkoi tekee mieli mojitoa kun käytin sitä. :) Onneksi mä en ole niin Piña Coladan perään. :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!