maanantai 8. toukokuuta 2017

Too Faced Sweet Peach Glow Palette


Mä rakastuin täysin Too Facedin Sweet Peach luomiväripalettiin sen saatuani muutama kuukausi sitten. Nyt oon hankkinut itselleni Sweet Peach -sarjasta myös tämän Glow Paletten, joka sisältää highlighterin, poskipunan ja aurinkopuuterin. Too Faced on ehdottomasti yksi suosikkimeikkibrändeistäni, ja erityisesti merkin luomivärit ovat vakuuttaneet mut täysin. Multahan löytyy neljä isompaa ja kaksi pienempää Too Facedin luomiväripalettia ja Natural Love Palette on vielä sellainen, jonka itselleni haluaisin.


Sweet Peach Glow paletti tuoksuu persikalta, kuten Sweet Peach luomiväripalettikin, ja persikan tuoksu tuo pienen kivan lisän palettien käyttökokemukseen. Ulkoasultaan paletti on mielestäni hauska ja se noudattaa samaa persikkalinjaa muiden sarjan tuotteiden tavoin. Paletin sävyt on kuvioitu kauniisti ja mulle teki aluksi jopa hieman pahaa ruveta käyttämään niitä, sillä en olisi millään raaskinut lähteä pilaamaan niitä kuviointeja :D Paletti tuo mulle hitusen mieleen theBalmin The Manizer Sisters paletin, joka sisältää vaalean ja vaaleanpunaisen highlighterin sekä shimmerin aurinkopuuterin. Tässä paletissa sävyt ovat toki jonkin verran erilaiset, mutta jotenkin mulle tuli heti aluksi tosi voimakkaasti The Manizer Sisters mieleen.


Mitä tulee sitten sisältöön ja sen laatuun. Highlighter on mielestäni oikein kaunis ja toimiva - shimmerinen ja vaaleanpunertava. Sillä saa kauniin hehkun kasvoille ilman isoja glitterhiluja, mutta ei tämä esimerkiksi theBalmin tai ABH:n highlightereille vedä mielestäni vertoja. Pigmenttiä kyllä löytyy, mutta tätä saa laittaa kasvoille reilummalla kädellä kuin monia muita omistamiani highlightereita. Lopputulos on luonnollinen ja kaunis ja sanoisinkin tämän olevan varmasti loistava highlighter ihmiselle, joka ei missään nimessä halua liikaa kiiltoa ja kimalletta kasvoilleen vaan nimenomaan sellaisen hennon hehkun.


Keskellä oleva persikkainen poskipuna sen sijaan oli todella, todella suuri pettymys. Paletissa se näyttää oikeasti aika tummalta ja voimakkaan sävyiseltä poskipunalta, mutta tota saa tosissaan levittää poskille monta kertaa, jotta lopputulos on näkyvä. Mä nyt toki tykkään muutenkin käyttää melko voimakkaita poskipunia, mutta siis voisi olettaa, että paletissa noinkin tummansävyinen poskipuna olisi myös pigmenttinen, joten tää oli kyllä sen puoleen iso pettymys. Kyllä tolla saa ne kivat persikkaposket, mutta pigmentti ei todellakaan ole mitenkään kehuttava tossa poskipunassa. Multa löytyy entuudestaan yksi Too Facedin poskipuna, joss taas on oikeinkin kivasti sitä pigmenttiä, joten mua harmittaa ihan älyttömästi, että tää oli näin huono. Ei toi missään nimessä käyttökelvoton ole, mutta en mä tota kovin paljon kehuakaan voi.


Sivusta löytyvä shimmerinen aurinkopuuteri oli taas ihan hyvä ja toimiva. Mä oon nyt ihan lähiaikoina tykästynyt juuri tollasiin shimmerisiin aurinkopuutereihin, joita en aiemmin käyttänyt oikeastaan ikinä, joten toi oli oikein kiva saada. Tolla saa oikein kivan aurinkopuuterihehkun kasvoille menemättä kuitenkaan liiallisuuksiin. Shimmerisyys on tässäkin sellaista aika hentoa, kuten highlighterissakin, joten tätäkin voi käyttää aika reippaasti ja ilman huolta niistä övereistä. Paletin sävyt toimivat mielestäni tosi kivasti yhdessä, mutta koska toi poskipuna oli tosiaan melkoinen pettymys, en tiedä kuinka usein koko palettiin tulee jatkossa tartuttua. Pakko kai tätäkin on kuitenkin käyttää, kun tän kerran oon hankkinut!


Tilasin paletin Selfridgesin verkkokaupasta yhdessä Too Facedin Primed & Poreless meikinpohjustusvoiteen kanssa. Paletti maksaa siellä £34 eli suunnilleen 40 euroa. Mikään kovin halpa tämä ei siis ollut enkä itse asiassa ole sitä mieltä, että paletti on tuon summan arvoinen. Tää oli mulle vähän tällanen "pakkosaadahetitännemullenyt" -meikkituote, mutta rehellisyyden nimissä mä en olisi tätä tarvinnut eikä tää tosiaan aiheuttanut laadullaan mitään riemunkiljahduksia. Poskipuna oli noista kuitenkin se, miltä odotin eniten, mutta joka sitten tuotti sen suurimman pettymyksen. Aurinkopuuteri ja highlighter olivat hyviä ja toimivia, mutta tosiaan, en itse pidä tätä ihan hintansa arvoisena tuotteena. Primed & Poreless Primer maksoi £24 eli noin 28 euroa. Se onkin mulle jo tuttu tuote ja yksi parhaimmista primereista, joita oon käyttänyt :)

Onko Sweet Peach -sarja tuttu? :) Huomasitteko muuten blogini uuden bannerin, jonka päivitin viikonlopun aikana? Kertokaa ihmeessä onko uusi parempi vai huonompi kuin vanha!

8 kommenttia:

  1. Onpa harmi, etä poskipuna on niin vähäpigmenttinen :( Muuten tosi söpö paletti <3!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep niin on :/ Ehkä se voi tosta vielä parantua, mutta tällä hetkellä toi on suorastaan surkea.. Paletti on kyllä söpö<3 :)

      Poista
  2. Harmi että tuo persikan värinen puna oli pettymys!:/ Tosiaan se näyttää tuossa hyvälle ja luulisi että tuo justiinsa tarttuisi. Upea on paletti kyllä muuten. Mä en taas välitä shimmeristä aurinkopuutereissa, mä en varmaan vaan osaa laittaa sitä kun tuntuu että koko nassu on sit siinä hileessä:'D Ja hei, banneri on täydellinen!! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin mäkin luulin, kun toi tosiaan tossa paletissa näyttää niin hyvältä :D Heh, joo noita saakin laittaa aika hennolla kädellä ja harkiten. En mäkään koko naamaan sutisi shimmeristä aurinkopunaa, kun pelkäisin just sitä että koko naama kimaltaa :D Kiitos paljon, kiva kuulla että tykkäät bannerista<3

      Poista
  3. On tosi ikävää pettyä johonkin himoitsemaansa tuotteeseen 😕 Mä luulen et se poskipuna voi vielä "parantua", jos siinä on jokin käynnistysvaikeus,ihme mattapinta tai jotain? 🤔 En tie et erooko se/ miten se eroo tavallisesta monoPeach-poskipunasta, mut ainakin mulla monoposkipuna on ollu 💞 täydellinen 💞 😊 Muuten, tykkäsin vanhasta bannerista VAIN sen takia hippusen enemmän, et siinä oli enempi ihania meikkejä joita ihastella! 🤣🤣🤣

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi hyvin olla, että tosta saisi paremmin väriä irti, jos ton pääliosan rapsuttaisi pois tosta. Ärsyttää vaan joutua tekemään noin paljon "töitä" sen eteen, että siitä poskipunasta ehkä mahdollisesti saisi paremman :D Kiva kuulla, että toi sun poskipuna on ollut hyvä! Hahah, joo mulla oli aika pitkään erilaisia variaatioita bannereista, joissa oli useampi meikkikuva :D Nyt päätin vaihteeksi kokeilla vähän simppelimpää, mutta veikkaan, että jossain vaiheessa palataan taas vanhaan tyyliin ;D

      Poista
  4. Tuo paletti näyttää kyllä niin kivalta ja tuo persikan tuoksu on niin ihana <3 Mutta on tosiaan aika kallis ja harmi ettei ollut sitten kuitenkaan niin mieleinen :/ Tuo uusi banneri on todella kiva <3 Mutta myös edellinen oli kiva kun siinä oli useampia kuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se persikan tuoksu on kyllä ihana pieni lisä tohon palettiin :) Joo mun täytyy koittaa rapsuttaa tosta poskipunasta toi päälikerros pois, jos se pigmentti siitä vähän paranisi :/ Kiitoksia<3 Ne kollaasit oli munkin mielestä kivoja just siks, että niissä oli monta kuvaa, mutta vaihteeksi vähän simppelimpää versiota :D

      Poista

Kiitos kommentista!