keskiviikko 12. heinäkuuta 2017

Four Times Four Reasons


Moikka! Kyselin teiltä jokin aika sitten vinkkejä hyvään jätettävään hoitoaineeseen ja sainkin niitä todella runsaasti. Päätin ostaa suositusten perusteella itselleni ainakin nyt näin ensimmäiseksi testiin Four Reasonsin Repair Mistin. Four Reasons on merkkinä mulle tuttu jo monen, monen vuoden takaa ja jossain vaiheessa en oikein muiden merkkien hiustenhoitotuotteita edes käyttänyt. Nyt olikin sitten taas korkea aika ostaa hieman enemmänkin Four Reasonsia testattavaksi ja Sokokselta tarttui mukaani yllä näkyvä nelikko. Repair Mistin lisäksi ostin samaan sarjaan kuuluvan hoitoaineen, matkakokoisen Shaper -hiuslakan sekä Ultra Moisture Treatment -tehohoidon. 


Aloitetaan esittely tällä Repair Mistillä, joka on hiuksia rakennepaikkaava, vahvistava ja selvittävä hoitosuihke. Four Reasonsilla on muitakin hoitosuihkeita, mutta ajattelin tämän olevan paras ja toimivin vaihtoehto omille hiuksilleni. Ja toimiva se olikin. Tuotteessa oleva B5-vitamiini lupaa toimia hiuksia korjaavana ja kosteuttavana ainesosana, ja uudistava kasviuute taas tekee hiuksista kiiltävät ja elinvoimaiset. Suihke helpotti pyyhekuivien hiusten harjaamista huomattavasti ja auttoi selvittämään pesun jättämät pienet takut. Lisäksi tuotteen raikas ja hieman hedelmäinen tuoksu oli mulle todella mieluinen. 250 ml pullo maksaa 9,90 €, mikä ei mun mielestäni todellakaan ole paha hinta näin hyvin toimivasta tuotteesta! Aion kyllä ehdottomasti testata vielä jotain toistakin Four Reasonsin hoitosuihketta tämän lisäksi. Mullahan oli ongelmana löytää riittävän tehokas jätettävä hoitoaine ja tämä on ainakin toistaiseki vaikuttanut oikein hyvältä ja sopivalta mun kuiville ja käsitellyille hiuksilleni.


Four Reasonsin Repair Conditioner kuuluu samaan tuotesarjaan yllä olevan Repair Mistin kanssa. Tämän ostin ihan puhtaasta mielenkiinnosta, sillä halusin testata vieläkö pidän merkin hoitoaineista ja vieläkö ne ovat riittävän tehokkaita mun vaaleille hiuksilleni. Toki mä käytin näitä aiemminkin värjätyille hiuksille, mutta en vaalennetuille eli hiukseni vaativat nykyään hoitavampia tuotteita kuin aiemmin. Tämä on siis myös rakennepaikkaava hoitoaine ja toimi oikein hyvin. Shampoopesun aiheuttamat takut selvisivät helposti tämän kanssa ja hoitoaine jätti hiukset pehmeiksi ja selviksi. Hoitsikka sisältää niin ikään hiuksia korjaavaa ja kosteuttavaa B5-vitamiinia sekä kiiltoa antavaa kasviuutetta. Tämä hoitoaine muodostaa tuon Repair Mistin kanssa ihan loistavan kaksikon, jolla taatusti saa hiukset helposti selviksi! Four Reasons ei pettänyt tälläkään kertaa, ja vaikkei tämä paras käyttämäni hoitoaine olekaan, oon ollut oikein tyytyväinen tämän hoitavuuteen. Maksoin tästä 300 ml hoitoaineesta 9,90 €.


Hiusten hemmottelu jatkuu, sillä matkaan tarttui lisäksi tämä 200 ml kokoinen Ultra Moisture Treatment. Kyseessä on hiuksia tehokosteuttava intensiivihoito, joka samalla vahvistaa, rakennepaikkaa sekä palauttaa hiuksiin kiillon ja pehmeyden. Oletin tämän olevan hyvä, mutta tämä oli vielä tuhat kertaa parempi mitä odotin. Siis vau! Mä käytän tällaisia hoitonaamioita aina hopeashampoon käytön jälkeen, sillä se kuivattaa mun hiuksia sekä tekee niistä kunnon takkupesän. Jo hoitonaamion levitysvaiheessa hiuksista lähti pois kaikki takut ja ne tuntuivat todella pehmeiltä. Muutaman minuutin vaikutusajan jälkeen hiuksissa ei ollut jäljellä takun takkua ja hiusten kuivuttua ne olivat todellakin pehmeät ja siloiset. Tämä ei tietenkään ole ainut hiusnaamio, joka kykenee tuohon samaan, mutta mä oon aiemmin liputtanut TIGIn naamioiden puolesta juuri sen hoitavuuden takia. Four Reasons pääsee kyllä ihan samalle tasolle TIGIn kanssa tässä kohtaa, tämä tuote oli juuri sitä, mitä mun vaalennetut hiukseni kaipaavat! Ihan mahtava tuote ja suosittelen tätä jokaiselle, joka tarvitsee hiuksia silottavan kosteuttavan tehohoidon itselleen. Tästä maksoin 12,90 €.


Matkakokoisen Shaperin ostin ihan siitä syystä, että tällaiset pienet pullot ovat käteviä matkoille tai vaikka ihan laukkuun mukaan otettavaksi. Viralliselta nimeltään tämä taitaa olla muotoilusuihke, mutta mulle tämä on kyllä ihan vain ja ainoastaan hiuslakka. Tuote antaa todella vahvan pidon hiuksille, mutta kuitenkin siten, etteivät hiukset muutu korppuisiksi. Tässä on myös ihanan makea tuoksu, josta pidän todella paljon. Ennen kuin sain käsiini TIGIn Masterpiece hiuslakkaa, tämä oli ehdottomasti mun suosikkini ja pidän tästä yhä edelleen. Tuote oli tarjouksessa ja tämä 100 ml pullo maksoi 4,50 €.

Mä taistelen tällä hetkellä pienen kesäflunssan kourissa ja kohta on taas pakko mennä nukkumaan, kun ei meinaa silmät pysyä auki. Toivottavasti te muut ootte pysyneet terveinä ja saatte nauttia näistä kesäisistä ilmoista!

Mitä pidätte Four Reasonsin tuotteista tai onko brändi jäänyt teiltä vielä täysin testaamatta? :)

8 kommenttia:

  1. En ole kovinkaan montaa merkin tuotetta käyttänyt enkä oikeastaan osaa edes sanoa, että miksi. Ultra Moisture Treatment täytyy kuitenkin pitää mielessä seuraavan kerran hiustuotteita ostaessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidä ihmeessä! Toi oli ainakin mun hiuksilleni todella hyvä ja toimiva tuote :)

      Poista
  2. Four Reasonsin hopeashampoosta oon tykännyt. Se on viimeaikaisin kokemus merkiltä, mutta harvemmin tulee Four Reasonsia ostettua, vaikka on kotimainen merkki. Ultra Moisture Treatment vaikuttaa kiinnostavalta. Yritän muistaa tsekata sen seuraavalla kauppareissulla:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merkin hopeashampoota voisinkin jossain vaiheessa testata! Tosin tällä hetkellä niitä löytyy kylppäristä kolmelta eri merkiltä ja Fudgea ostin kertaheitolla 1 litran, joten ihan äkkiä ei ole kyllä tarvetta uudelle hopeashampoolle :D Ultra Moisture Treatment on aivan ihana tuote hiuksille<3

      Poista
  3. Mulla on tuo sama minilakka isokokoisena pullona käytössä ja juuri loppumaisillaan :) Siitä on jo aikaa, kun pullon ostin, mutta oon kyllä tykännyt. Antaa tosi hyvin pitoa, silloin kun sitä tarvitsee :D Täytyypä hei pitää tuo intensiivihoitokin mielessä, jos jossain välissä testaisin sitäkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin loppui just pari kuukautta sitten tosta hiuslakasta sellanen superiso koko! Tota on tullut käytettyä monen monta pulloa, vaikka viime aikoina vähän vähemmän :) Kannattaa pitää, mä ainakin tykkäsin tosta todella paljon!

      Poista
  4. Ultra moisture alkoi kiinnostaa ja kovasti! Mulla on kyllä superhyvä hoitsikka TIGIltä ja se selvittää hiuksistani pahimmat takut + CHIn hiusöljyni on todella hyvä, joten takkuja ei pahemmin tule, mutta tuo silti tekisi mieli testata jos se silottaisi ne pikkuruiset takut jota jää nuista hyvistä aineista huolimatta. Four reasonsin hinnatkin on sopivia, tosiaan ei oo hinnalla pilattu ja sillä on todella mielenkiintoisia tuotteita.:) Paranemisia sinne, toivottavasti kesäflunssa alkaa pian laantua siellä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. TIGIn hoitsikat on rakkautta<3 Välillä on kuitenkin kiva käyttää ihan tollasia tehohoitoja ja hiusnaamioita normihoitsikoiden lisäksi :) Ne tekee ihmeitä hiuksille, vaikka normaali hoitoainekin olisi todella hyvä. Jep noi on tosi kohtuullisen hintaisia ja vieläpä kotimaisia :)

      Pikkuhiljaa alkaa olla jo parempi olo, eiköhän tää pian oo kokonaan selätetty! ♥

      Poista

Kiitos kommentista!