keskiviikko 6. joulukuuta 2017

Lumene Nordic Beauty Advent Calendar | Luukut 1-5


Moikka! Nyt olisi tarkoitus kurkistaa vuosipäivälahjaksi poikaystävältäni saamaani Lumenen Nordic Beauty Advent Calendarin viiden ensimmäisen luukun sisältöön. Mun olisi tarkoitus kirjoitella yhteensä viisi postausta tästä kalenterista ja pyrkiä myös jokaiseen postaukseen testaamaan luukuista tulleita tuotteita, jotta osaan kertoa niistä teille mielipiteeni. Yllä näette viiden ensimmäisen luukun sisällön ja alempana vielä tarkempi esittely ja arvostelu tuotteista:

*Mainoslinkki


Tämä hyaluronitiiviste on heleyttävää C-vitamiinia ja lakan marjauutetta sisältävä tuote, jonka on tarkoitus nimensä mukaisesti silottaa ja kirkastaa kasvojen ihoa. Tämä samainen tuote oli olemassa jo ennen Lumenen uudistusta, hieman eri nimellä ja ominaisuuksilla, mutta tämä oli mulle entuudestaan sen puoleen jo tuttu tuote. Valitettavasti se aiempi versio tästä hyaluronitiivisteestä aiheutti mulle ihan järkyttävät reaktiot iholla ja iho siis kirjaimellisesti meni lähes vereslihalle tiivisteen käytön jälkeen ja kesti monta päivää, että se parani entiselleen. En tiedä miten ihoni tähän uuteen versioon reagoi, sillä en todellakaan ole uskaltanut tätä testata. Reaktio sen aiemman tuotteen kanssa oli ehdottomasti voimakkain, mitä olen kosmetiikasta ikinä saanut enkä halua ottaa sitä riskiä, että saisin tästä samanlaisen. Monet ovat kuitenkin täysin rakastuneet tähän hyaluronitiivisteeseen ja tätä tulisi siis käyttää ennen seerumeita ja kasvovoiteita. 
Hinta: 27,90 €/30 ml (eleven.fi).


2. Luukku - Lumene Gel Effect Kynsilakka sävyssä 3 On The Beach/Rantaniitty (5 ml)*
Kiiltävän, geelimäisen pinnan kynsille jättävä pitkäkestoinen kynsilakka. Sävy Rantaniitty on mun mielestäni kaunis, ja itse asiassa mulle tulee tästä sävystä ihan mieleen Urban Decayn Vice Lipstickin sävy Violate. Molemmat ovat tollasia viileitä, hieman violettiin taittavia roosia. Lakkasin tällä viikonloppuna varpaankynteni ja lakkaukset on pysyneet hyvinä siitä asti. Sormien kynsissähän mä en töideni takia voi kynsilakkaa käyttää, joten en osaa tämän pysyvyydestä tai kestosta sanoa juuta enkä jaata. Sävy on kivan luonnollinen ja juuri tällaisia varmasti eniten suosisin, mikäli kynsiäni voisin lakata enemmänkin.
Hinta: 6,80 €/5 ml (eleven.fi).


3. Luukku - Lumene Lähde Intense Hydration 24h Tehokosteusvoide (15 ml)*
Pohjoisen lähdevettä sekä koivumahlaa sisältävä kevyt kasvovoide, joka lupaa ravita ihoa ja antaa koko päivän kestävää tehokasta kosteutusta. Koostumukseltaan voide on todella kevyttä ja nopeasti imeytyvää eli tämä toimii loistavasti päivävoiteena. Näissä Lähde -sarjan tuotteissa on suhteellisen voimakas tuoksu, mutta mä itse tykkään siitä. Tiedän kuitenkin, ettei tuoksu miellytä kaikkia, joten ennen ostopäätöstä suosittelen lämpimästi tuoksuttelemaan näitä tuotteita. Tosi kiva tuote ja tulee ehdottomasti nyt ihan päivittäiseen käyttöön mulla! Tämä on ainakin parin käyttökerran jälkeen tuntunut riittävän kosteuttavalta mun iholleni ja toivottavasti sama linja jatkuu.
Hinta: 19,70 €/50 ml (eleven.fi).


4. Luukku - Lumene Invisible Illumination Lip Perfector Balm Huulihoide (10 ml)
Sekä välitöntä että pitempiaikaista kosteutusta huulille antava lievästi sävyttävä huulihoide, joka on myynnissä kolmessa eri sävyssä. Omani sain sävyssä 02 Coral, joka on hieman persikkaan taittava nude. Mä en juurikaan käytä sävyttäviä huulivoiteita, mutta tää oli itse asiassa ihan kiva, sillä sitä väriä ei tullut huulille kuin ihan hitusen eikä levityksen kanssa siis tarvinnut olla varovainen. Voide jättää huulille kosteuteun ja pehmeän kerroksen, joka tosin kuluu melko nopeasti pois varsinkin, jos erehtyy syömään tai juomaan jotain. Kiva tuote ja tää lukeutuu ehdottomasti niihin, joita tuskin olisin itse ikinä kaupasta ostanut, eli oli hauska päästä kalenterin kautta testaamaan tämä!
Hinta: 19,90 € (Sokos.fi).


5. Luukku - Lumene Kirkas Glow Reveal Kirkastava Pikakasvohoito (15 ml)*
Ehdottomasti tämän viisikon mielenkiintoisin tuote oli tämä Lumenen pikakasvohoito, joka toimii sekä ihonpuhdistajana että hellänä kuorintana. Pikakasvohoito sisältää esimerkiksi lakan siemenöljyä, ja tuote lupaa syväpuhdistaa ihon ja jättää sen säteileväksi ja pehmeäksi. Kasvohoito sisälsi runsaasti pieniä kuorivia rakeita, joiden kanssa kasvot sai näppärästi kuorittua. Kuorintateho oli hellävarainen, ja vaikka kuorivia ainesosia olikin runsaasti, ne eivät raapineet ihoa lainkaan. En näin yhden käyttökerran jälkeen huomannut ihossani kyllä juurikaan mitään muutosta sen kirkkaudessa, mutta pehmeäksi iho ehdottomasti jäi tämän tuotteen käytön jälkeen. Todella näppärä tuote sellaisina hetkinä, kun ei ole aikaa odotella "perinteisen" kasvonaamion vaikutusta!
Hinta: 12,90 €/100 ml (eleven.fi).

Oon tosi tyytyväinen ensimmäisten luukkujen sisältöön ja vaikka esimerkiksi toi ekan luukun hyaluronitiiviste ei mua itseäni kiinnosta, tiedän sen olevan monille muille mieluinen. Innolla jään odottamaan seuraavien luukkujen sisältöjä!

Hyvää itsenäisyyspäivää ♥

22 kommenttia:

  1. Tässä on ollut aivan mielettömän kiva sisältö tähän asti! <3

    VastaaPoista
  2. Tuo kirkastava pikakasvohoito on varmaan uudempi versio siitä 60 sekunnin glow reveal pikakasvohoidosta?
    Mun mielestä huulivoiteella on aika kova hinta, parikymppiä. En ehkä itse maksaisi noin paljoa.
    Kynsilakan sävy on nätti:)
    Sulla on todella kauniit kuvat kuten aina<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todennäköisesti, ainakin kuulostaa tosi samalta tuotteelta :) En mäkään pelkästä huulivoiteesta noin paljon kyllä maksaisi, jos totta puhutaan :D Toki toi on sävyttävä, mutta mieluummin ostan saman hintaisen huulipunan ja laitan sen päälle sitten huulirasvaa, jos siltä tuntuu. Kiitos kovasti Sari<3 :)

      Poista
  3. Huh huh hurjaa minkä reaktion tuo ensimmäinen tuote aiemmin on sulle aiheuttanut, uskon ettei tee mieli kokeilla tuota vaikka vähän sitä on uusittukin:D Todella kivoja tuotteita tullut tähän asti tuosta kalenterista, Lumenen lakka on ihanan sävyinen <3 Muutenkin tuo lakka on mieleeni, mulla on tuota pinkkinä ja se on tosiaan todella hyvä, kaunis ja kestävä lakka, itse käytän kyllä vaan varpaankynsiin normi lakkaa ja tuo väri ei ihan niihin oo hyvä:'D

    Aivan ihania kuvia, mua vähän pelottaa kun itse pitäisi kuvata nyt kalenterin luukut 1-6 eikä yhtään iske kun on niin synkkää.. Lisäksi oon lastenhoitaja tässä valoisimpaan aikaan eli silloin ei edes ehdi:D Eikä mulla oo mitään ideaa rekvisiitaksikaan.. On tää bloggaaminen vaikeeta;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis en todellakaan uskalla tota testata :D Voihan se olla, että sieltä olis muutettu/poistettu just se ainesosa, joka mun iholle ei sopinut, mutta eihän sitä voi mistään tietää. Parempi jättää testaamatta! Mulla on varpaankynnet ties minkä sävyiset aina välillä, kun testailen just bokseista tms. tulleita kynsilakkoja :D Välillä oikein hirvittää katsoa niitä varpaita, kun lakan sävy ei ihan oo se suosikkini.

      Siis tää vuodenaika tekee bloggaamisesta ylivaikeeta! :D Varsinkin kun koittaa kuvata jotain tuotteita ja sitä luonnonvaloa olis kiva olla tarjolla.. Hyvin sun kuvat kuitenkin onnistui<3

      Poista
  4. Todella mielenkiintoisia tuotteita ollut tuossa kalenterissa tähän asti :) Varmasti vastinetta rahoille! Tuo huulivoide on kyllä aika hintava :D Mutta kiva, että tuli semmoisiakin tuotteita mitä ei itse normaalisti ostaisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ja mulla on onneksi se hyvä tilanne, etten senttiäkään tästä joutunut maksamaan, kun sain tän lahjaksi<3 :D Tykkään kyllä just siitä, jos bokseista tai kalentereista tulee tuotteita, joita ei muuten tulisi ostettua, mutta jotka kuitenkin osoittautuu mieluisiksi :)

      Poista
  5. Lumenen kalenteri on kyllä ollut todella hyvä!

    VastaaPoista
  6. Vitsin pimpulat kun en tuota hommannut...nyt harmittaa....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi :/ Ensi vuonna sitten, jos Lumenelta tulee taas kalenteri :)

      Poista
  7. Pakko sanoa, että hieman harmittaa kun en hankkinut yhtään kosmetiikkajoulukalenteria :p Tuo Lumenen kalenteri näyttää kyllä tosi hyvältä! Tuo on kyllä hyvä keino testailla Lumenen tuotteita, joita ei ehkä muuten uskaltaisi ostaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä veikkaan, että muakin olisi saattanut jossain vaiheessa harmittaa, jos en olis tätä saanut :D Mutta toisaalta olin kyllä päättänyt sen, etten rahojani mihinkään joulukalenteriin tänä vuonna alita. Totta, oon samaa mieltä! :)

      Poista
  8. Ohhoh tässä kalenterissa on kyllä ollut hyvä sisältö tähän mennessä! Hieman vilkaisin netin syövereistä tän kalenterin sisältöä enemmänkin ja nyt vähän harmittaa, etten hankkinut tätä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo toihan kuulostaa mun korvaan hyvältä, jos kalenterin muukin sisältö on sun mielestä ollut hyvä! :D Toivottavasti sä oot tyytyväinen siihen sunkin kalenterin sisältöön :)

      Poista
  9. Vaikuttaa kyllä superhyvältä tuon kalenterin sisältö! :)

    VastaaPoista
  10. Ihan Super kivat ensimmäiset luukut! Näistä suosikkejani olisi olleet hyaluronitiiviste sekä Kirkas sarjan pikakasvohoito, sillä mulla on nyt käytössä Kirkas sarjan puhdistusvaahto ja kasvovesi ja oon tykännyt niistä todella paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi pikakasvohoito sopisi sulle siis varmasti tosi hyvin, jos oot sarjan muistakin tuotteista pitänyt! Hyaluronitiiviste on tosi monen suosiossa, mutta mä en tosiaan sattuneesta syystä sitä aio käyttää :D

      Poista
  11. Tuo Lumenen joulukalenteri olisi kyllä ollut ihan unelma tähän joulun odotukseen ♥ Käytän paljon Lumenen tuotteita esim. kasvojenhoidossa ja meikkipohjassa, joten nuo tuotteet olisivat varmasti tulleet tarpeeseen :) Ehkä täytyy ensi vuonna alkaa säästämään jo hyvissä ajoin, jotta saan vihdoin jonkin kosmetiikkajoulukalenterin :D

    Muistelinkin, että kerroit aiemmin ettei tuo hyalyronitiiviste käynyt siun iholle :/ Toivottavasti loput kalenterin tuotteista olisi kuitenkin sellaisia, joita voisit käyttää ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää kalenteri olisi tossa tapauksessa ollut sulle kyllä varmasti ihan huippuhyvä :) Haha joo suosittelen, nää on oikeesti tosi kivoja! Hinnat tosiaan kirpaisee enkä mäkään tänä vuonna halunnut laittaa näin suuria summia kalenteriin. Onneksi ei tarvinnut vaan poikaystävältä tämän sain lahjaksi<3

      Joo ei sopinut ei, mutta eiköhän sisältö pääasiassa ainakin tuu olemaan sellainen, mikä sopii myös mulle! :)

      Poista

Kiitos kommentista!