tiistai 13. helmikuuta 2018

Milani Baked Blushes


Poskipuna on kuulunut osaksi jokapäiväistä meikkiäni niin kauan kuin muistan eikä meikki tunnu enää edes valmiilta ilman, että poskille on sipaistu jotain väriä. Poskipunalla saa mukavasti pientä eloa ja toisaalta myös luonnollisuutta meikkiin, kunhan muistaa maltillisuuden värin lisäämisessä. Milanin Baked Blusheista erityisesti sävy Luminoso (kuvassa vasemmalla) on ollut todella hypetetty jo useamman vuoden ajan ja nyt ajattelin vihdoin ja viimein esitellä tarkemmin täällä blogin puolella tämän poskipunakaksikon, jonka itse Milanilta omistan.


Milanin Baked Blushit ovat kullansävyisessä, pyöreässä pakkauksessa olevia poskipunia, joita myydään 11 eri sävyssä. Pakkaukset ovat tukevan oloisia ja pidän erityisesti siitä, että poskipunan sävy on suoraan nähtävissä eikä kansi ole umpinainen ja sävy siten piilossa. Saatavuus Milanilla on Suomessa hyvä, sillä vaikka brändin tuotteita ei kivijalkaliikkeissä vielä myydä, on tuotteita helppo tilata netistä. Milania myyvät mm. Kicks.fi, eleven.fi, Cocopanda ja Beauty Bay. Poskipunien hinta on ostopaikasta riippuen noin 12-16 euroa, mikä on mielestäni ihan kohtuullinen hinta näistä poskipunista. Omistan itse sävyt Luminoso ja Berry Amore, ja näistä kumpikin on ollut todella kovassa käytössä eikä näissä silti näy käytön jälkiä kummassakaan. 


Poskipunapakkaus sisältää myös peilin sekä pienen, kapean poskipunasiveltimen, jotka löytyvät pakkauksen alaosasta. Mä harvemmin käytän meikkituotteiden omia peilejä, mutta silti arvostan sitä, jos tuotteesta se peili löytyy. Myöskään nämä tuotteiden mukana tulevat siveltimet harvemmin pääsevät käyttöön ja tämäkin sivellin on mun makuuni aivan liian kapea, joten en ole sivellintä testannut. Hätätilassa uskoisin sen toimivan poskipunan levityksessä kuitenkin ihan kelvollisesti. 


Milani Baked Blush 03 Berry Amore oli ensimmäinen ostamani Milanin meikkituote ja vaikka tämä poskipuna ei ensimmäisillä käyttökerroilla ihan vakuuttanutkaan mua, oon jälkeenpäin tykästynyt tähän täysin. Berry Amore on todella kaunis marmoripintainen poskipuna, josta löytyy niin persikkaista, vaaleanpunaista, ruskeaa kuin kultaistakin sävyä sekä pientä kimalletta. Pigmentti ei ole ihan paras mahdollinen tässä, mutta oikeastaan koen sen vain positiivisena asiana, sillä nyt tämän kanssa saa ihan superluonnollisen lookin tai kerrostamalla myös selkeästi voimakkaamman sävyn poskille. Poskilla sävy on rusehtavan persikkainen ripauksella pientä kimallusta ja todella, todella kaunis.


Milani Baked Blush 05 Luminoso on niin blogeissa kuin YouTubessakin hehkutettu persikkainen poskipuna, jonka hankin oikeastaan ihan vain sen kaiken hypetyksen takia. Persikkaiset sävyt eivät ole itse asiassa niitä mun suosikkejani poskilla, mutta niitäkin tulee toki käytettyä, mikäli silmämeikki on samaa sävyä. Luminoso on Berry Amoresta poiketen todella pigmenttinen eikä tätä tarvitse kerrostaa, jotta lopputulos olisi näyttävä. Sävy on hyvin kaunis, jopa hieman korallisen persikkainen ja tästäkin löytyy pieniä kimallehippuja, jotka näyttävät poskilla todella hyvältä. Onko Luminoso sitten kaiken sen hypetyksen arvoinen? Sanoisin, että on varmasti, mikäli tämänsävyiset poskipunat vain ovat se oma juttu. Persikkaisista poskipunista Luminoso on mullakin eniten käytössä eikä mulla ole tästä mitään huonoa sanottavaa.


Tämä swatchkuva ei todellakaan ole nyt paras mahdollinen, mutta saa tästä kuitenkin jonkinlaisen käsityksen poskipunien sävystä. Vasemmalta löytyy siis persikkainen Luminoso ja oikealta rusehtavamman sävyinen Berry Amore. Voisin hyvin ostaa näitä lisää myös muissa sävyissä, mutta toistaiseksi en kaipaa täydennystä poskipunakokoelmaani. Baked Blushit ovat kuitenkin laadukkaita ja mielestäni myös hintansa arvoisia.

Löytyykö teiltä Milanin poskipunia? :)

26 kommenttia:

  1. Itseltänikin löytyy tuo Luminoso ja se on kyllä aivan ihana vaikka itsekin yleensä enemmän suosin viileämmän sävyisi poskipunia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, viileät sävyt on enemmän mun tyyliä, mutta Luminoso on silti aivan ihana<3

      Poista
  2. En omista yhtään Milanin poskipunaa (ainakaan vielä). :) Noista sävyistä voisin ottaa kumman tahansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan, kun uusille poskipunille tulee tarvetta!

      Poista
  3. Ompa kauniit sävyt :) Mä en ole ikinä käyttänyt poskipunaa, kun punoitan ja muutenkin aina meikkivoiteen alta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, sulla on siis oma luonnollinen poskipuna eikös ;) Tosin ehkä saisit poskipunilla muutettua hieman sitä sävyä, jos mieli tekee! :)

      Poista
  4. Mulla ei ole yhtään Milanin poskipunaan, mutta tykkään tuosta rasiamallista ja poskipunan hellyttävästä pyöreydestä;) Jotensakin suloinen tuote:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on munkin mielestä :) Pakkaus on tosi onnistunut!

      Poista
  5. Luminoso on ollut miten ties kauan omalla ostoslistalla, vielä joku päivä. :)

    VastaaPoista
  6. Mä rakastan mun Luminoso-poskipunaa <3 Antaa terveen ja jopa luonnollisen hehkun mun kasvoille vaikkakin on persikkainen sävy. Olin yllättyny et se passaa mulle myös nyt talvella ku oon ihan kalman värinen eikä vain kesällä päivettyneelle iholle :) En voi ymmärtää et joskus parikymppisenä en käyttäny poskipunaa ollenkaan juurikin samasta syystä ku homonukke! :) Ehdottomasti kiinnostelee nyt tuo Berry Amorekin, swatch on todella ihanan sävynen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis joo mäkin oon vähän yllättynyt siitä, kuinka hyvältä toi näyttää myös mun superkalpealla ihollani! :D Loistava poskipuna siis, kun näyttää hyvältä vuodenajasta riippumatta ;) Mä taas oon joskus teini-ikäisenä käyttänyt vähän liiankin kanssa poskipunaa, mutta koko ajan se on kuitenkin ollut matkassa mukana!

      Poista
  7. Vastaukset
    1. Niin on, ihan täydellinen persikkaposkipuna<3

      Poista
  8. Mun on pitänyt hankkia Luminoso jo kauan! Se on kyllä täydellisen persikkainen sävy ja sopii varmasti meille kaikille vaalea ihoisille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä luulen myös, että sopii :D Hanki ihmeessä tämä, rakastut ihan varmasti!

      Poista
  9. Mulla ei olekaan Milanilta mitään meikkejä, mutta tuon Luminoson voisin napata jossain vaiheessa kokoelmaani 😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luminosoa ei kyllä turhaan hehkuteta :) Se on kaikinpuolin aivan ihana<3

      Poista
  10. Mä meinasin ostaa näitä jossain vaiheessa, mutta sitten hoksasin että poskipunat ovat melko hohtavia, joten ne ei kovin hyvin sovi mun iholle. Mutta sävyt ovat kyllä kauniita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo näistä löytyy sitä hohtoa kyllä jonkin verran, eli jos mattaisemmat poskipunat on se oma juttu niin nää ei tosiaan oo sitten niitä parhaimpia :)

      Poista
  11. Luminoso on ollut mullakin houkutuslistalla ikuisuuden ja tismalleen samasta syystä kuin sulla - ihan vaan hypen takia! Mää kyllä vieläpä tykkään persikkaisista/korallisista poskipunista tosi paljon, niin ehdottomasti se kyllä tän postauksen jälkeen listalla pysyy :D

    Kivaa ystävänpäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tossa tapauksessa Luminoso on kuin tehty sulle, joten ihan ehdottomasti hankit sen jossain vaiheessa! Kiitos samoin, hieman myöhässä tosin<3

      Poista
  12. Kauniin sävyisiä poskipunia :) Mulla on poskipuna päivittäin käytössä ja multa löytyy niitä muutama ja niillä pärjää ihan hyvin. Vaikka myönnän kyllä, että semmonen missä olisi useampi sävy ja etenkin highlighterin tyyliset poskipunat kiinnostaisivat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutamalla poskipunalla pärjää kyllä tosi hyvin :) Mäkin välillä toivon, ettei mulla olisi ihan näin montaa poskipunaa, kun unohdan aina käyttää niitä, jotka ei oo ihan suosikkeja :D

      Poista
  13. Oi, tuo Luminoso vaikuttaa ihan täydelliseltä kesäpunalta! Pitää laittaa tilaukseen, mä ihastuin siihen nyt aivan vallan <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luminoso on niin ihana! Enkä näiden kommenttien perusteella todellakaan ole ainut, joka on sitä mieltä<3 :D

      Poista

Kiitos kommentista!