keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Uutta essenceltä - adventure awaits!


Essencen tuotteet ovat todella suosittuja, mistä johtuen kaupoissa essencen hyllyt ammottavat monesti tyhjyyttään. Kerrankin mulla kävi hyvä tuuri vilkaistessani essencen hyllyä, sillä ilmeisesti se oli juuri täytetty ja sisälsi myös todella runsaasti tätä adventure await -sarjaa, jotka ovat siis limited edition kausituotteita. Nappasin välittömästi hypistelyjen jälkeen itselleni neljä kappaletta näitä essencen uutuuksia ja nyt mun olisi tarkoitus kertoa teille mun mielipiteeni näistä meikeistä. 


Essencen adventure awaits -sarja sisältää metallinhohtoisia ja mattaisia huulipunia, metallisia poskipunia, shimmerisen luomiväripaletin, shimmerisiä aurinkopuutereita sekä esimerkiksi shimmerisen vartalovoiteen. Tästä voikin siis päätellä, että kokoelman teemana on aika pitkälti shimmerisyys ja metallinhohto, mikä taas sopii mulle paremmin kuin hyvin, sillä mähän rakastan kimalletta niin silmissä, poskissa kuin huulissakin! Tuttuun tapaan essencen tuotteet ovat myös superedullisia ja oli hauska päästä kasvattamaan omaa meikkikokoelmaani essencen tuotteilla. Esimerkiksi essencen luomiväreistä mulla ei ollut aiempaa kokemusta, joten mielenkiinnolla lähdin testaamaan, kuinka ne toimivat.


Essence adventure awaits bronzing eyeshadow palette on pahvipakkaukseen pakattu kuuden sävyn luomiväripaletti. Paletti on hieman heppoisen ja halvan tuntuinen, mutta sisältö sen sijaan vakuuttaa. Luomivärinapit ovat kooltaan suhteellisen suuria ja todella kaunin sävyisiä. Sävymaailma on neutraali ja melko maanläheinen. Joukosta löytyy vaaleaa, beigeä, kultaa ja ruskeaa. Täydellinen paletti arkimeikin luomiseksi ja sävymaailma on sellainen, mikä varmasti iskee todella moniin. Luomivärien pigmentti on mun makuuni oikein hyvä ja sävyt asettuvat luomille kauniisti. Pigmenttisyys ja laatu eivät ehkä ole yhtä hyviä kuin joillain +50 euron luomiväripaleteilla, mutta hintaansa nähden tämä on mun mielestäni todella laadukas tuote. Todella näppärä peruspaletti, juuri sellainen mitä arkisin haluan käyttää!
Hinta: 5,59 €.


Essence adventure awaits jumbo bronzer 02 our happy place on toinen kokoelman aurinkopuutereista. Lievästi shimmerinen kahden eri sävyn aurinkopuuteri on aivan valtavan kokoinen (20g) enkä todellakaan tiedä miten tulen ikinä saamaan tätä käytettyä loppuun! Juuri vähän aikaa sittenhän mä valittelin kuinka en saa matkakokoistakaan aurinkopuuteria loppumaan, joten tämän kanssa ei taida olla mitään toivoa. Tämä aurinkopuuteri on aivan loistava ja tästä tuli kertaheitolla yksi suosikkini nimenomaan shimmerisistä aurinkopuutereista. Kahden sävyn yhdistelmä on tarpeeksi vaalea omalle vaalealle iholleni ja kesällä ruskettuneena voikin sitten keskittyä enemmän vain tuohon keskiosan rusekaan sävyyn, mikäli tummuus ei muuten riitä. Aurinkopuuterin kuviointi on hurjan kaunis ja tuote itsessäänkin on aivan loistava. Shimmerisyys on juuri sopivaa ja tämä tulee varmasti olemaan kovassa käytössä tulevana kesänä.
Hinta: 5,29 €.


Essence adventure awaits metallic blush 01 wonderlust feeling on aivan tajuttoman upea, metallinhohtoinen poskipuna.  Sävy on kauniin vaaleanpunainen ja pigmenttiä tällä poskipunalla on ihan älyttömästi. Siveltimeen napatessa poskipuna hieman pöllyää, mutta kasvoille se asettuu kauniisti ja häivyttäminen on helppoa. Pidän myös tuosta poskipunan kuvioinnista, joka siis on maailmankartta. Metallinhohto tässä ei ole kovinkaan voimakasta ja itse asiassa odotin sen olevan hieman voimakkaampaa. Uskallan siis suositella tätä myös sellaisille ihmisille, jotka eivät liiemmin välitä kimaltavasta posipunasta, sillä tämän tuoma hehku on todella maltillista. Kaunis poskipuna ja hintaansa nähden mielestäni todella laadukas.
Hinta: 4,39 €.


Essence adventure awaits metallic lipstick 02 kisses from asia on kokoelman toinen metallinhohtoinen huulipuna. Aivan mielettömän upea marjaisa pinkki sävy on kuin tehty tähän vuodenaikaan ja metallinhohto on vielä piste iin päälle. Huulipuna levittyy huulille helposti, vaikka sen koostumus ei kovin kermaista olekaan. Pysyys on oikein hyvä, mutta ruokailun jälkeen huulipunaa on lisättävä huulille, sillä huulen keskiosasta väri karkaa jonkin verran. Huulituntuma on miellyttävä, vaikkakin aluksi hieman tahmainen. Pigmenttiä riittää ja sävy on huulilla todella kaunis. Suosittelen ehdottomasti testaamaan tämän huulipunan, mikäli metallinhohtoiset pinkit sävyt ovat mieleen.
Hinta: 3,09 €.

Joko te olette testanneet näitä essencen uutuustuotteita? Iskevätkö metallinhohtoiset ja shimmeriset meikit teihin? :)

20 kommenttia:

  1. Nyt on ehkä pakko päästä koluamaan Essencen hyllyä, aivan ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nää oli pitkästä aikaa sellasia, mitkä herätti mun kiinnostuksen ihan täysillä!

      Poista
  2. Poskipunan sävy on todella kaunis:) Myös luomiväripaletti on ulkoisesti minun silmääni nätti, mutta sävyistä niin välitä. Neutraalit rusehtavat sävyt eivät ole ihan minun makuuni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä taas tykkään tollasista sävyistä vähän kausittain :) Nyt oli taas kiva ottaa käyttöön noi, kun oon käyttänyt tosi pitkään violetin sävyisiä luomivärejä! Paletti itsessään on kyllä tosi kivan näköinen<3

      Poista
  3. Voi vitsit miten kauniita kuvia ja tosi nätin näköisiä nuo meikitkin ♥ Tuota huulipunaa pitää ehdottomasti testata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi huulipuna oli ehdottomasti yksi parhaimmista, mitä oon pitkään aikaan ostanut<3 Ihan huippukiva tuote!

      Poista
  4. Essencellä on kyllä viime aikoina ollut tosi kivoja kokoelmia. Nämäkin näyttää ihanilta :) Swatch-kuvat olisi kyllä olleet kivat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihania nää onkin<3 Swatchit mun piti ottaa, mutta näitä kuvia ottaessa ulkona oli jo sen verran pimeä, etten saanut niitä swatcheja näyttämään kuvissa ollenkaan hyvältä :D Ensi kerralla sitten<3

      Poista
  5. Ihania juttuja! Huomasin joulun aikaan, että esencelta löytyi myös semmosia omia joulukalentereita ja kausipaletteja ainakin läheisessä koo kaupassa! Harmi kun en ostanut, koska niitähän ei tullut sitten enää lisää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo essencen kanssa kannattaa kyllä olla nopea eikä luottaa siihen, että kyllä ne sieltä jatkossakin löytyy :D Noi tuotteet tuntuu menevän tosi nopeesti eikä lisää tosiaan välttämättä tuu!

      Poista
  6. Mä kiinnostuin kovasti tuosta aurinkopuuterista, kohta olis ajankohtaista ostaa uusi kun vanha vetelee viimeisiään ja toinen meni eilen ihan muruiksi ja murusina olevaa en enää pysty käyttämään :D Vähän vaan mietityttää tuo shimmermäisyys, se ei ehkä oo ihan oma juttuni, vaikka glitterisä ja kimalteesta tykkäänkin - aurinkopuuterissa ja poskipunassa se vähän pelottaa. Ja kuten sanoit, tuo huulipuna on niin tehty tähän vuodenaikaan, siis niin ihana, sen voisin ostaa itselleni samantien! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo jos mattaista aurinkopuuteria haet niin sitten tää ei oo sun juttu! Mutta eikös sitä voisi kesäksi hankkia vähän shimmeriäkin sisältävän aurinkopuuterin? ;) Toi huulipuna on kaikessa yksinkertaisuudessaan upea ♥

      Poista
  7. Tosi nättejä kyllä kaikki, herkullisia suorastaan :)

    VastaaPoista
  8. No nyt mua kiinnostaa tuo aurinkopuuteri, tykkäsin siitä Lumenen hennon shimmerisestä aurinkopuuterista, jota ei tietenkään enää uudistuksen jälkeen saa. Näin näitä eilen essence-pisteellä mutta en tajunnut tuota shimmeriä tutkia. Pitääpä käydä uudelleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tykännyt tosi paljon tosta aurinkopuuterista juuri sen takia, ettei se shimmerisyys oo liian voimakasta :) Kannattaa ehdottomasti katsastaa tämä vielä!

      Poista
  9. Nää vaikuttaa kyllä kivoilta! Etenkin tuo luomiväripaletti ja poskipuna täytyy ehdottomasti testata, jos jostain vielä löytyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, noi on molemmat tosi ihania ja myös laadultaan hyviä! :)

      Poista
  10. Onpas kivoja uutuuksia Essenceltä! :) Mä muutenkin tykkään Essencen meikeistä tosi paljon! Noita huulipunia voisi kyllä kokeilla. Myös tuo aurinkopuuteri kiinnostaa :) Sen voisi ostaa, jos löytyy vielä jostakin :D

    VastaaPoista
  11. Mä innostuin kanssa tosta metallinhohdosta ja ostin molemmat huulipunat. Tykkän tosi paljon.Ehkä tuo poskipunakin olis ollut kiva,mutta ei niitä enää ollut kaupassa.Ei ollut kyllä huulipuniakaan,että hyvä ku ostin jo omani:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!